Αθλητικά

Την Παρασκευή 18/9 η κλήρωση των πρωταθλημάτων της ΕΠΣΔ

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΕΠΣ Δωδεκανήσου σχετικά με την κλήρωση των πρωταθλημάτων της Α’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου Blue Star Ferries και Β’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου, 1ος και 2ος Όμιλος Ρόδου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: Την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2020 και ώρα 15:30, ζωντανά από τα γραφεία της Ένωσης, θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση Πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου Blue Star Ferries και Β’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου, 1ος και 2ος Όμιλος Ρόδου. Λόγω των υγειονομικών πρωτοκόλλων για τον Covid-19, η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί χωρίς την παρουσία κοινού και θα προβληθεί μέσω live streaming, από την επίσημη σελίδα της ΕΠΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ στο Facebook καθώς και από όσα μέσα επιθυμούν να παρευρεθούν (έως δύο άτομα ανά μέσο) για να το αναμεταδώσουν.

Επιπλέον, η ΕΠΣΔ ανακοίνωσε ότι: <<ενόψει της κλήρωσης Πρωταθλήματος Α’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου Blue Star Ferries και Β’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου, 1ος και 2ος Όμιλος Ρόδου, που έχει ορισθεί για τις 18.09.2020, παρακαλούνται τα σωματεία να αποστείλουν στην ένωση τυχόν αιτήματα που αφορούν στην κλήρωση μέχρι την Πέμπτη 17.09.2020 και ώρα 14:00, ώστε να εξετασθούν από την Επιτροπή Πρωταθλήματος και Κυπέλλου>>.

Κατηγορίες:Αθλητικά