Α.Σ. Τήλου

Ισοπαλία στο τελευταίο φιλικό της σεζόν

Ισοπαλία χωρίς τέρματα αλλά πολύ καλή εμφάνιση για τον ΑΣ Τήλος και σήμερα στο φιλικό κόντρα στους νέους της ΠΑΕ Ρόδος, φιλικό που σηματοδότησε το τέλος της προετοιμασίας και την αρχή της αγωνιστικής περιόδου.

ΤΟ ΜΑΤΣ

Το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο από την αρχή καθώς και οι δύο ομάδες κρατούσαν καλά τις γραμμές τους. Η Ρόδος αδυνατούσε να φτάσει με αξιώσεις την αντίπαλη περιοχή με αποτέλεσμα να προσπαθεί με μακρινά σουτ να απειλήσει αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Αντιθέτως η ομάδα της Τήλου ήταν εκείνη που κατάφερε 3 φορές να φτάσει με αξιώσεις μέσα στην αντίπαλη περιοχή. Αρχικά, έπειτα από καλή ανάπτυξη που είχε η ομάδα με τελικό παραλήπτη τον Ηρακλή Σακελλάρη, ο οποίος δέχθηκε την μπάλα με πλάτη, γύρισε αλλά το σουτ του πέρασε άουτ. Έπειτα, πάλι απο καλή ανάπτυξη της ομάδας και κάθετη από τον Μόσχου ο ίδιος από πλάγια θέση θα κάνει το πλασέ αλλά η μπάλα θα καταλήξει πάνω από τα δοκάρια και τέλος έπειτα από σέντρα του Καμμά ο μόσχου θα πιάσει την κεφαλιά αλλά η μπάλα θα καταλήξει άουτ. Στο δεύτερο ημίχρονο και οι δυο ομάδες έκαναν αρκετές αλλαγές με αποτέλεσμα να πέσει ο ρυθμός και το 0-0 να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

ΑΣ Τήλος (Κυριάκος Σακελλάρης): Χατζηνικόλας, Κουράκης, Πάντι, Καμμάς, Χριστοφής, Σακελλάρης Μ Κ, Χουτεσιώτης, Ατσικνούδας, Σαμπάνης, Μόσχου, Σακελλάρης Η. (Μαγκαφάς, Χαραλαμπάκης, Φυλακούρης, Τσιβερδής, Οικονόμου, Σακελλάρης Κ, Σακελλάρης Μ Η)

κ19 ΠΑΕ Ρόδος (Δημήτρης Γκάιδας): Κιουπάκης Γ, Θεοδωρής, Οικονόμι, Κλαδάς, Σαλπιγκτίδης, Ιντριζάι, Κωτιάδης, Παπαδόπουλος, Αμπελάς Κ, Κιουπάκης Δ, Τσακίρογλου. (Αμπελάς Γ, Τσεπέλε, Καταχανάς, Πετρίδης, Βαρνάβας, Σταθόπουλος)

Κατηγορίες:Α.Σ. Τήλου, Αθλητικά