Α.Σ. Τήλου

Η ώρα του κυπέλλου έφτασε για τον ΑΣ Τήλος

Η ώρα του κυπέλλου έφτασε για τον ΑΣ Τήλος. Αυτήν την Κυριακή στις 12:00 στο Ε.Α.Κ. στο Καρακόνερο, θα αντιμετωπίσει τους Πάνθηρες Ρόδου για την πρώτη φάση του Κυπέλλου της ΕΠΣ Δωδεκανήσου. Ο νικητής του ζευγαριού θα αντιμετωπίσει τον Φοίβο Κρεμαστής στην επόμενη φάση.

Τι εστί Πάνθηρες Ρόδου

Οι Πάνθηρες Ρόδου είναι μια νεανική ομάδα που χρησιμοποιεί σαν έδρα το Ε.Α.Κ. στην πόλη της Ρόδου και συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Γ’ κατηγορίας της ΕΠΣΔ. Παρόλο που έχει χαμηλό μέσο όρο ηλικίας, φέτος πραγματοποίησε σημαντικές προσθήκες, που αναμένεται να την βοηθήσουν πολύ την φετινή χρονιά.

Ο Τύρελης στην παρουσίαση του

Συγκεκριμένα, απέκτησε τον τερματοφύλακα Γιώργο Τύρελη, μία μετεγγραφή που αποτελεί βόμβα για τα δεδομένα της Γ’ κατηγορίας, καθώς έχει πλούσιο βιογραφικό σε ομάδες της Α’ και της Β’ κατηγορίας καθώς και στον Διαγόρα Ρόδου επί Β’ Εθνικής.

Ο Τριανταφυλλίδης στην παρουσίαση του

Επιπλέον, απέκτησε τον Βαγγέλη Τριανταφυλλίδη. Ένας ποιοτικός παίκτης με βιογραφικό σε Διαγόρα Ρόδου, Διαγόρα Βατίου και ΑΕ Κύπρος και Ευκλή Σορωνής.

Ο Τσακμακίδης στην παρουσίαση του

Ο Σπύρος Τσακμακίδης είναι άλλη μία δυνατή προσθήκη για τους Πάνθηρες με βιογραφικό στις Ακαδημίες του Διαγόρα Βατίου και στην συνέχεια προωθήθηκε και στην ανδρική ομάδα. Ακολούθησαν οι νέοι του Διαγόρα, οι νέοι της Ρόδου και μετά ο ΠΑΣ Ασκληπειού, η ΑΕ Κατταβιάς, η ΑΕ Κύπρου, ο Εθνικός Αρχίπολης, ο Απόλλων Απολλώνων και ο Ορφέας.

Τέλος προώθησαν τον Σπύρο Βογιατζή από την ομάδα νέων.Η προώθηση αυτή είναι μία ανταμοιβή για την καλή δουλεία και τη μεγάλη του προσπάθεια. Να σημειωθεί ότι ο Σπύρος είναι Τηλιακός.

Οι Πάνθηρες έδωσαν 6 φιλικά στην περίοδο της φετινής προετοιμασίας. Σε όλα έδειξε πολύ καλά στοιχεία. Στο πρώτο φιλικό με αντίπαλο τον Ευαγόρα αν και έχασε με 4-3 έχει πολύ καλή εικόνα. Στο δεύτερο φιλικό νίκησε τον ΟΦΙστρίου με 3-0! Στο τρίτο φιλικό έχασε με 4-1 απο τους Νέους της ΠΑΕ ΙΑΛΥΣΟΣ(που εχθές απέκλεισε τον Πολυβώτη Νισύρου με 6-0!). Στο τέταρτο φιλικό αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 με την ΑΕ Κύπρος. Στο πέμπτο φιλικό κόντρα στον ΑΣ Χάλκης αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 2 – 2 . Στο έκτο φιλικό έχασε με 2-1 από την Αθλέτικο Αφάντου. Οι Πάνθηρες παρουσίαζαν, αγώνα με τον αγώνα, καλύτερη εικόνα παιχνιδιού.

Πάνθηρες Ρόδου – ΑΣ Τήλος την Κυριακή 12:00 στο ΕΑΚ Ρόδου

Αναμένεται να είναι μία δύσκολη αναμέτρηση για τον ΑΣ Τήλος. Πρόκειται για το πρώτο επίσημο αγώνα της χρονιάς. Η ομάδα θα ταξιδέψει με το πλοίο ‘ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΠΗΛΙΑΝΗ’ το πρωί της Κυριακής στην Ρόδο και αναμένεται να επιστρέψει την ίδια μέρα με το ίδιο πλοίο.

Κατηγορίες:Α.Σ. Τήλου, Αθλητικά