Τήλος

Ακόμη ένα όχημα παραδόθηκε στον Δήμο Τήλου – Το Τμήμα Τεχνικών Υπηρεσιών, Περιβάλλοντος και Καθαριότητας εξοπλίστηκε μ’ ένα ημιφορτηγό μονής καμπίνας

Μετά την απόκτηση του υπερσύγχρονου απορριμματοφόρου, ο Δήμος Τήλου παρέλαβε ένα ημιφορτηγό μονής καμπίνας το οποίο θα ανήκει στο Τμήμα Τεχνικών Υπηρεσιών, Περιβάλλοντος και Καθαριότητα.

Το νέα μηχάνημα του Δήμου θα χρησιμοποιηθεί για την κάλυψη αναγκών, όπως: η μεταφορά εξοπλισμού και υλικών για τη συντήρηση και επισκευή α) των δικτύων κοινής ωφέλειας (μεταφορά εργαλείων, σωλήνων, εξαρτημάτων, ηλεκτρολογικού υλικού, λοιπού εξοπλισμού, κλπ ) και β) της οδοποιίας αρμοδιότητας του Δήμου (εργαλεία καθαρισμού, υλικά αποκατάστασης βλαβών κλπ) και άλλα.

Ο Δήμος μετά την σχετική πρόταση χρηματοδότησης που υπέβαλλε στο Πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ, παρέλαβε σήμερα το ημιφορτηγό, από την ανάδοχο εταιρεία ΞΕΝΑΚΗΣ ΑΕΒΕ.

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου του Δήμου:

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΛΟΣ 26-01-2021

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

ΝΟΜΟΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΤΗΛΟΥ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Δήμος Τήλου υπέβαλε πρόταση χρηματοδότησης στο Πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ, με τίτλο: «Προμήθεια οχημάτων και συνοδευτικού εξοπλισμού Δήμου Τήλου», για την προμήθεια μεταξύ άλλων και ενός ημιφορτηγού μονής καμπίνας το οποίο θα ανήκει στο Τμήμα Τεχνικών Υπηρεσιών, Περιβάλλοντος και Καθαριότητας και θα χρησιμοποιηθεί για την κάλυψη αναγκών, όπως: η μεταφορά εξοπλισμού και υλικών για τη συντήρηση και επισκευή α) των δικτύων κοινής ωφέλειας (μεταφορά εργαλείων, σωλήνων, εξαρτημάτων, ηλεκτρολογικού υλικού, λοιπού εξοπλισμού, κλπ ) και β) της οδοποιίας αρμοδιότητας του Δήμου (εργαλεία καθαρισμού, υλικά αποκατάστασης βλαβών κλπ) και άλλα.

Η απόκτηση του, θα έχει σαν αποτέλεσμα την ενίσχυση των υπηρεσιών που προσφέρει ο Δήμος μας, στους δημότες και επισκέπτες του.

Αφού ακολουθήθηκαν οι απαιτούμενες διαδικασίες το νέο ημιφορτηγό παραδόθηκε σήμερα στον Δήμο μας, από την ανάδοχο εταιρεία ΞΕΝΑΚΗΣ ΑΕΒΕ.

Εκτός του ημιφορτηγού, από την συγκεκριμένη χρηματοδότηση ο Δήμος μας,

α) προμηθεύθηκε έναν Κλαδοτεμαχιστή του οποίου η χρησιμότητα έγκειται στο γεγονός της μείωσης – έως και εξάλειψης- των μεταφερόμενων κλαδεμάτων, ενώ το προϊόν τεμαχισμού δύναται να έχει και άλλες χρήσεις και

 β) είναι σε εξέλιξη η διαδικασία προμήθειας ενός φορτηγού με ανατρεπόμενη κιβωτάμαξα το οποίο θα δώσει ακόμα περισσότερες λύσεις στον Δήμο μας και ειδικότερα στο Τμήμα Τεχνικών Υπηρεσιών, Περιβάλλοντος και Καθαριότητας

Κατηγορίες:Τήλος

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s