Αθλητικά

ΕΠΣΔ: Έχει έτοιμο σχέδιο δράσης

Ένα σχέδιο δράσης (προς το παρών υπάρχει μόνο σαν σκέψη), είναι πανέτοιμη να εκπονήσει η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δωδεκανήσου, σε περίπτωση που ζητηθεί από τις Ενώσεις της χώρας να στείλουν στην ΕΠΟ πρωταθλητές από τα πρωταθλήματα της Α’ Κατηγορίας!

Αν συντρέξει τέτοιος λόγος (και αυτό θα γίνει αν ανάψει το «πράσινο φως» για να συνεχιστεί η Γ΄ Εθνική), προκειμένου να μην μείνει ορφανή η θέση από τη Δωδεκάνησο, ο πρόεδρος της επιτροπής πρωταθλήματος Χρυσόστομος Ψέλλας, είναι έτοιμος να δώσει τη λύση, ζητώντας από τις ίδιες τις ομάδες να γνωστοποιήσουν το ενδιαφέρον τους και από εκεί και πέρα (αν είναι περισσότερες από μια) να διεξαχθούν ίσως παιχνίδια μεταξύ τους προκειμένου να βγει ο πρωταθλητής που θα εκπροσωπήσει την περιοχή μας στο επόμενο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής Κατηγορίας.

Βασική προϋπόθεση βέβαια για να γίνει και στην πράξη ένα τέτοιο σχέδιο, θα είναι να δώσει η ΕΠΟ τη δυνατότητα στις Ενώσεις να εκπονήσουν το δικό τους σχέδιο (ανάλογα με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις της κάθε περιοχής) για να αναδειχθεί ο πρωταθλητής, με γνώμονα πάντα να μην χάσει καμία περιοχή της Ελλάδας τη δυνατότητα να στείλει το δικό της πρωταθλητή.

Ο κ. Ψέλλας, θεωρεί πως αυτός ο τρόπος θα ήταν ο ενδεδειγμένος να γίνει κάτι τέτοιο αν δεν είναι βέβαια εφικτό με κανέναν τρόπο να συνεχιστεί το πρωτάθλημα και να ολοκληρωθεί κανονικά μέσα στα γήπεδο (που είναι ενδεχομένως και το πιθανότερο σενάριο μιλώντας πάντα ρεαλιστικά).

Κατηγορίες:Αθλητικά