Τήλος

Υγειονομικό υλικό από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στον Δήμο Τήλου

Σε παραχώρηση υγειονομικού υλικού προς τον Δήμο Τήλου, προχώρησε η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, σε μία κίνηση συμπαράστασης και συμβολής για την αντιμετώπιση της επιδημίας του COVID-19. Συγκεκριμένα παραχώρησε 12 αντισηπτικά τζελ, 15 απολυμαντικά καθαριστικά μπουκάλια, 200 ράπιντ τεστ και 800 ζευγάρια γάντια.

Σε ευχαριστήριο δελτίο τύπου προχώρησε ο Δήμος Τήλου. Αναλυτικά το δελτίο:

Τήλος 01/03/2021
Δήμος Τήλου
Δελτίο Τύπου

Ο Δήμος Τήλου και προσωπικά η Δήμαρχος Μαρία Καμμά-Αλειφέρη, ευχαριστούν την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου για την παραχώρηση υγειονομικού υλικού προς τον Δήμο μας.
Η εν λόγω παραχώρηση, συμβάλει σημαντικά στην εθνική προσπάθεια για την αντιμετώπιση της επιδημικής περιόδου που διανύουμε και θα συνεισφέρει στην εύρυθμη παροχή δημοτικών και δημόσιων υπηρεσιών προς τους πολίτες.
Κινήσεις σαν αυτές έχουν μεγάλη σημασία για τον Δήμο Τήλου, καθώς συνδράμουν στην συνεχή και απρόσκοπτη λειτουργία των τοπικών υγειονομικών υπηρεσιών και των κοινωνικών μας δράσεων μέσω της «Βοήθεια στο Σπίτι» που έχουν στόχο την μέριμνα και την διαφύλαξη της υγείας των συνανθρώπων μας.

«Η προστασία των κατοίκων των μικρών νησιών είναι η απόλυτη προτεραιότητα για όλους μας και με αυτόν τον στόχο προχωράμε»

Δήλωσε η Δήμαρχος Τήλου Μαρία Καμμά Αλειφέρη

Η Δήμαρχος Τήλου, Μαρία Καμμά-Αλειφέρη, στο ευχαριστήριο μήνυμά της προς τον Περιφεριάρχη Νοτίου Αιγαίου, κύριο Γιώργο Χατζημάρκο δήλωσε: «Οι κάτοικοι της Τήλου μας δεν είναι μόνοι. Ο Δήμος μας και η Περιφέρεια από την πρώτη στιγμή αυτής της υγειονομικής κρίσης, με άψογη συνεργασία, προσπαθούμε συνεχώς να σταθούμε στο πλευρό των συμπολιτών μας, με κάθε τρόπο. Κάθε στιγμή, ο έλεγχος, η πρόληψη και η προστασία των κατοίκων των μικρών νησιών είναι η απόλυτη προτεραιότητα για όλους μας και με αυτόν τον στόχο προχωράμε»

Κατηγορίες:Τήλος