Δωδεκάνησα

Ολοκληρώθηκε η πρώτη δόση εμβολιασμών στους Λειψούς

Ολοκληρώθηκε, η πρώτη φάση του εμβολιασμού 252 κατοίκων των Λειψών χωρίς να έχει προκύψει κανένα πρόβλημα με την υγεία των εμβολιασθέντων, ενώ η δεύτερη δόση θα ληφθεί σε 3 βδομάδες.

Με τον συντονισμό και την άψογη συνεργασία στρατού, λιμενικού σώματος, δήμου Λειψών και υγειονομικών υπηρεσιών, η επιχείρηση «Ελευθερία» στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία

Δήλωσε ο Δήμαρχος Λειψών Φώτης Μάγγος

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Λειψών κ. Φώτης Μάγγος ανέφερε:

«Με τον συντονισμό και την άψογη συνεργασία στρατού, λιμενικού σώματος, δήμου Λειψών και υγειονομικών υπηρεσιών, η επιχείρηση «Ελευθερία» στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία αφού είχαν όλοι δικαίωμα στον εμβολιασμό και καμία δόση δεν πήγε χαμένη.

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους φορείς που συνέδραμαν στην προσπάθεια και ένα ξεχωριστό «ευχαριστώ» στη διοίκηση και στους υγειονομικούς υπαλλήλους, του νοσοκομείου Λέρου και του ΠΠΙ Λειψών που επωμίσθηκαν την προετοιμασία και τη διενέργεια των εμβολιασμών καθώς και τους ανθρώπους του δήμου που βοήθησαν στην καλύτερη οργάνωση για την αποφυγή της ταλαιπωρίας των συμμετεχόντων.

Επειδή, όπως ήταν αναμενόμενο, έχουν παρακινηθεί κι άλλοι συντοπίτες μας, νικώντας τους φόβους τους, να εμβολιασθούν, τις επόμενες ημέρες θα σας δοθεί η δυνατότητα να δηλώσετε συμμετοχή, όσοι το επιθυμείτε, στη δεύτερη φάση που θα πραγματοποιηθεί σε 3 περίπου εβδομάδες από σήμερα.
Δεύτερο καλοκαίρι δεν πρέπει να χαθεί.

Ο κλοιός σφίγγει γύρω απ’ το νησί μας και πολύ φοβάμαι ότι σύντομα θα χτυπήσει και σε μας την πόρτα ο COVID 19.
Τώρα πλέον τα καταστροφικά για την οικονομία LOCKDOWN γίνονται σε τοπικό επίπεδο και δεν θέλω να φανταστώ μια τέτοια πιθανότητα μέσα στο καλοκαίρι.

Ας ζυγίσουμε όλοι τις αποφάσεις μας με ευθύνη και διορατικότητα.
Με συλλογικότητα και όχι με λανθασμένο, ερμηνευμένο ατομικισμό.
Ο φόβος μάς προαστατεύει, αρκεί να είναι προς τη σωστή κατεύθυνση και αντικειμενικός».
 

Κατηγορίες:Δωδεκάνησα