Τήλος

Άλλαξε η απόφαση για Τήλο, Σύμη, Χάλκη, Καστελλόριζο

Έπειτα από την απόφαση της πολιτικής προστασίας, να ορίσει την ΠΕ Ρόδου σε βαθύ κόκκινο (το μέγιστο επίπεδο κινδύνου για την πανδημία), σήμερα μετά από κινητοποίηση των Δημάρχων και την επέμβαση του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργου Χατζημάρκου, η απόφαση αυτή άλλαξε, προς ανακούφιση όλων των κατοίκων, καθώς θα υπάρχει εμπορική δραστηριότητα.

Σε ανακοίνωση του ο Δήμος Τήλου αναφέρει χαρακτηριστικά:

Έστω την τελευταία στιγμή άλλαξε η παράλογη απόφαση που κατέτασσε τα νησιά της ΠΕ Ρόδου στο επίπεδο πολύ αυξημένου κινδύνου.
Έτσι το νησί της Τήλου μαζί με τα νησιά Σύμη, Χάλκη και Καστελλόριζο παρόλο που θα έπρεπε να είναι στην «πράσινη ζώνη», συμπεριλαμβάνονται τώρα, μαζί με την υπόλοιπη Ελλάδα, στο επίπεδο αυξημένου κινδύνου.
Η νίκη είναι μικρή αλλά σημαντική αφού τα σχολεία μας θα είναι τουλάχιστον ανοιχτά ενώ θα υπάρχει και μία υποτυπώδης εμπορική δραστηριότητα.
Γιώργος Χατζημάρκος η νίκη αυτή είναι πρωτίστως δική σου που από την πρώτη στιγμή που ενημερώθηκες για την κατάφωρη αδικία ενεργοποιήθηκες και την ύστατη στιγμή άλλαξες την απόφαση.

Κατηγορίες:Τήλος