Τήλος

Μαρία Καμμά-Αλειφέρη: Έχουμε κληθεί να τιμήσουμε τους αγώνες των προγόνων μας

Δηλώσεις για την επέτειο της ενσωμάτωσης των Δωδεκανήσων με την Ελλάδα, έκανε η Δήμαρχος Τήλου, Μαρία Καμμά-Αλειφέρη.

Στην παρούσα φάση, έτσι έχουμε κληθεί να τιμήσουμε τους αγώνες των προγόνων μας, με την δικιά μας υπεύθυνη στάση.

Αναφέρει η Δήμαρχος Τήλου, Μαρία Καμμά-Αλειφέρη

Οι δηλώσεις της δημάρχου:

Η 7η Μαρτίου. Η ημέρα όπου οι Δωδεκανήσιοι γιορτάζουμε την Ένωση μας με την μητέρα Ελλάδα. Η ημέρα που αντικατοπτρίζει τους πολλούς και επίμονους αγώνες των Δωδεκανησίων.

Η 73η επέτειος της ενσωμάτωσης των Δωδεκανήσων, έρχεται σε μια περίοδο πολλών προκλήσεων για την περιοχή μας. Σηματοδοτεί ταυτόχρονα και την μεγάλη προσπάθεια που πρέπει να κάνουμε όλοι μας, προκειμένου να νικήσουμε άλλον έναν αγώνα. Η φετινή επέτειος, έρχεται σε μια καθοριστική χρονική στιγμή, καθώς η υγειονομική και οικονομική κρίση που προκλήθηκε από τον κορονοϊό, έχει δημιουργήσει νέα δεδομένα στην περιοχή μας.

Οι νησιώτες, για άλλη μια φορά, έχουμε κληθεί να δώσουμε μια μεγάλη μάχη και προς το παρόν φαίνεται να νικάμε. Ωστόσο, δεν πρέπει να εφησυχάζουμε. Οφείλουμε να συνεχίσουμε να μαχόμαστε, με ατομική ευθύνη και τηρώντας τα μέτρα ώστε να προστατεύσουμε τα νησιά μας. Με αυτόν τον τρόπο, μπορούμε να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες της εποχής.

Με συνείδηση, δηλαδή, ότι η πράξη ενός νησιώτη επηρεάζει την ζωή ενός άλλου. Στην παρούσα φάση, έτσι έχουμε κληθεί να τιμήσουμε τους αγώνες των προγόνων μας, με την δικιά μας υπεύθυνη στάση.

Χρόνια πολλά σε όλους τους Δωδεκανήσιους παγκοσμίως!

Κατηγορίες:Τήλος