Τήλος

Ανακοίνωση του Δήμου Τήλου σχετικά με τα ραντεβού εμβολιασμών κατά του covid-19

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Δήμος Τήλου σχετικά με τα ραντεβού της δεύτερης φάσης των εμβολιασμών στο νησί. Ενημέρωση από τον Δήμο για την ώρα και την μέρα του εμβολιασμού καθώς και η περίπτωση ακύρωσης του ραντεβού. Αναλυτικά η ανακοίνωση του Δήμου:

Ο Δήμος Τήλου, ενημερώνει τους κατοίκους του νησιού ότι για τον εμβολιασμό θα προσέρχεστε με ραντεβού έπειτα από τηλεφωνική επικοινωνία με τους αρμόδιους υπαλλήλους του Δήμου Τήλου και μόνο. Ήδη, έχει ξεκινήσει η επικοινωνία τηλεφωνικά από τον Δήμο Τήλου και μέχρι το απόγευμα θα έχει ολοκληρωθεί η ενημέρωση των κατοίκων, ώστε να γνωρίζουν όλοι το προγραμματισμένο ραντεβού τους. Τέλος, ο Δήμος Τήλου ενημερώνει ότι οι κάτοικοι οφείλουν να επισκέπτονται το Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Τήλου (Π.Π.Ι.) την προγραμματισμένη ώρα, διότι σε διαφορετική περίπτωση θα ακυρώνεται το ραντεβού και δεν θα εμβολιάζονται.

The Municipality of Tilos, would like to inform, the residents of the island, that in order to get vaccinated, will have to visit the clinic of the island in Livadia, after a telephone communication by the Municipality of Tilos only! The telephone communication has already started and by afternoon will be completed.Last but not least, the Municipality of Tilos informs that all residents must visit the clinic at the scheduled time because otherwise the appointment will be canceled and they will not get vaccinated

Κατηγορίες:Τήλος