Αθλητικά

«Δεν ανεβαίνει κανένας πρωταθλητής ΕΠΣ!»

Μόνο αν συνεχιστούν τα πρωταθλήματα, θα δοθούν πρωταθλητές από τα τοπικά πρωταθλήματα των ΕΠΣ! Την απόφαση αυτή πήρε η νέα εκτελεστική επιτροπή της ΕΠΟ ανατρέποντας ουσιαστικά την πεποίθηση πολλών που πίστευαν ότι η Ομοσπονδία θα ζητήσει πρωταθλητές από τις ΕΠΣ από τη στιγμή που συνεχίζεται το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Πλέον, αν παρθεί απόφαση περί ακύρωσης της χρονιάς, τότε καμία ομάδα δεν θα ανέβει στην πιο πάνω κατηγορία. Το σκεπτικό είναι να υπάρξει μείωση των ομάδων της Γ’ Εθνικής από τη νέα αγωνιστική περίοδο. Η σχετική απόφαση της Εκτελεστικής αναφέρει τα εξής:

«στ) Στην περίπτωση που η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ αποφασίσει τη μη διεξαγωγή των τοπικών πρωταθλημάτων των ΕΠΣ, θα καταργηθεί η παράγραφος 15.3 και δεν θα υπάρξει προβιβασμός καμίας ομάδος από την πρώτη κατηγορία των ΕΠΣ στη Γ’ Εθνική, αφού δεν θα υπάρχουν πρωταθλήματα και νικητές για να προβιβαστούν και με στόχο την μείωση των ομάδων της Γ’ Εθνικής και τη δημιουργία πιο ανταγωνιστικού πρωταθλήματος την επόμενη αγωνιστική περίοδο».

Κατηγορίες:Αθλητικά

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s