Δωδεκάνησα

Διακομιδή από την Σύμη στην Ρόδο, από την Dodekanisos Seaways, παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες.

Η ακτοπλοΐα δεν είναι ένα απλό μέσο μεταφοράς…η ακτοπλοΐα είναι λειτούργημα!

Το Dodekanisos Pride αναχώρησε εκτάκτως από τη Σύμη για Ρόδο, αντί για αύριο το πρωί, όπως ήταν προγραμματισμένο λόγω των αντίξοων καιρικών συνθηκών για την διακομιδή ενός βρέφους 8 ημερών, καθώς και ενός ενήλικου ασθενή από τη Σύμη στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου, ώστε να έχουν άμεση πρόσβαση στην απαραίτητη ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.

Αναλυτικά η ενημέρωση από την εταιρεία:

Στην Dodekanisos Seaways, αποστολή μας είναι να υποστηρίζουμε τη νησιωτικότητα και να είμαστε πάντα δίπλα στους ανθρώπους των νησιών μας! Ανταποκριθήκαμε χωρίς καθυστέρηση στην ανάγκη διακομιδής ενός βρέφους 8 ημερών, καθώς και ενός ενήλικου ασθενή από τη Σύμη στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου, ώστε να έχουν άμεση πρόσβαση στην απαραίτητη ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.

Συνεπώς, περίπου 1 ώρα μετά την αρχική ενημέρωση, το ταχύπλοο πλοίο μας Dodekanisos Pride αναχώρησε εκτάκτως από τη Σύμη για Ρόδο, αντί για αύριο το πρωί, όπως ήταν προγραμματισμένο λόγω των αντίξοων καιρικών συνθηκών.

Ευχαριστούμε θερμά για τον συντονισμό τον Θάλαμο Επιχειρήσεων του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, το Λιμεναρχείο Σύμης, το Συντονιστικό Κέντρο Διακομιδών του ΕΚΑΒ και το παράρτημα του ΕΚΑΒ στη Ρόδο. Η οικογένεια της Dodekanisos Seaways εύχεται ολόψυχα γρήγορη ανάρρωση στους δύο συνανθρώπους μας.

Κατηγορίες:Δωδεκάνησα