Αθλητικά

Δημοπράτηση έργου για το ποδοσφαιρικό γήπεδο στην Τήλο

Δελτίο τύπου από τον Δήμο Τήλου, στο οποίο ανακοινώθηκε η δημοπράτηση του έργου για την βελτίωση των αθλητικών εγκαταστάσεων στο ποδοσφαιρικό γήπεδο της Τήλου αξίας 100.000,00€ μέσω του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων.

Συγκεκριμένα αναφέρει ότι θα πραγματοποιηθούν εργασίες στα αποδυτήρια των αθλητών, στις κερκίδες των φιλάθλων, στην περίφραξη, θα πραγματοποιηθεί συντήρηση των πυλώνων φωτισμού καθώς και προμήθεια κάδων απορριμμάτων για τις ανάγκες των εγκαταστάσεων. Μέσω του δελτίου ο Δήμος Τήλου ενημερώνει «ότι ο προγραμματισμός έργων της δημοτικής αρχής συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς και συγκεκριμένα για το ποδοσφαιρικό γήπεδο έχει κατατεθεί πρόταση και για την αλλαγή του χλοοτάπητα. Με σκληρή δουλειά και συντονισμό ο Δήμος Τήλου θα πετύχει τον στόχο του ώστε οι αθλητές της Τήλου μας να αθλούνται σε σύγχρονες και ασφαλείς αθλητικές εγκαταστάσεις. Προχωράμε, παρά τις δυσκολίες, σε εκσυγχρονισμό και αναβάθμιση των εγκαταστάσεων του τόπου μας.»

Το έργο

Η συνολική δαπάνη του έργου ανέρχεται στις 100.000,00€, χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων και πρόκειται να πραγματοποιηθούν εργασίες στις υφιστάμενες αθλητικές εγκαταστάσεις του ποδοσφαιρικού γηπέδου της Τήλου και συγκεκριμένα στα αποδυτήρια των αθλητών, στις κερκίδες των φιλάθλων, στην περίφραξη, θα πραγματοποιηθεί συντήρηση των πυλώνων φωτισμού καθώς και προμήθεια κάδων απορριμμάτων για τις ανάγκες των εγκαταστάσεων.

Αποδυτήρια αθλητών

Στα αποδυτήρια των αθλητών πρόκειται να πραγματοποιηθεί ανακαίνιση εσωτερικά και εξωτερικά καθώς στα σχέδια αναφέρονται εργασίες στις ντουζιέρες και τους νιπτήρες, αντικατάσταση των φωτιστικών, αντικατάσταση των πάγκων και αντικατάσταση των πλακιδίων στην είσοδο.

Κερκίδες

Στις κερκίδες του γηπέδου πρόκειται να πραγματοποιηθεί ο κύριος όγκος εργασιών καθώς για λόγους ασφαλείας και σύμφωνα με τις προδιαγραφές θα κατασκευαστούν από ελαφρά οπλισμένο σκυρόδεμα 3 νέες κλίμακες επάνω στις κερκίδες ώστε ανά 16 άτομα να υπάρχει διαφυγή σε περίπτωση κινδύνου. Βασική είναι η κατασκευή δύο νέων κλιμάκιων καθόδου από οπλισμένο σκυρόδεμα στις κερκίδες, οι οποίες βρίσκονται 1,5 μέτρο πάνω από το έδαφος, ώστε οι φίλαθλοι των δύο ομάδων να έχουν ξεχωριστή είσοδο-έξοδο.

Επιπλέον, κάτω από τις κερκίδες στην βόρεια πλευρά θα κατασκευαστούν τουαλέτες φιλάθλων, ανδρών και γυναικών και νιπτήρες σε προθάλαμο. Εσωτερικά θα κατασκευαστεί νέο δάπεδο, θα τοποθετηθούν νέα πλακάκια. Σε όλους τους τοίχους θα περαστούν νέες ηλεκτρολογικές και υδραυλικές εγκαταστάσεις. Επίσης, θα κατασκευαστεί στεγανή δεξαμενή συλλογής λυμάτων, θα ανοιχτούν νέα παράθυρα για τον σωστό αερισμό του χώρου. Τέλος, κάτω από τις κερκίδες θα δημιουργηθεί ιατρείο με μικρή τουαλέτα για αποκλειστική χρήση του ιατρείου.

Σημαντική, επίσης είναι η τοποθέτηση προστατευτικών κιγκλιδωμάτων σε όλη την κερκίδα.

Περίφραξη του γηπέδου

Όσον αφορά την περίφραξη του γηπέδου, πρόκειται να τοποθετηθεί περίφραξη με πλέγμα ενώ στην είσοδο της εξέδρας επί του επαρχιακού δρόμου θα δημιουργηθεί πύλη εισόδου.

Πυλώνες φωτισμού

Αναφορικά με τους πυλώνες φωτισμού πρόκειται να πραγματοποιηθεί η συντήρησή τους, συντήρηση στα αλεξικέραυνα καθώς και η αντικατάσταση των pillar τους.

Ημερομηνία λήξης της δημοπράτησης έχει οριστεί η 22η Ιουνίου.

Κατηγορίες:Αθλητικά, Τήλος

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s