Τήλος

131.625€ για την Παλαιοντολογική Έκθεση στην Μεσσαριά!

Δελτίο τύπου από τον Δήμο Τήλου αναφέρει ότι δημοπρατήθηκε το έργο για τον εξοπλισμό, προβολή και αναμόρφωση της Παλαιοντολογικής Έκθεσης στην Μεσσαριά, αξίας 131.625,00€ μέσω του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων. Το δελτίο τύπου αναφέρει ότι πρόκειται να πραγματοποιηθούν παρεμβάσεις τόσο στον εσωτερικό χώρο της έκθεσης όσο και στον εξωτερικό, στον οποίο θα εκπονηθεί ο κύριος όγκος εργασιών. Συνεχίζοντας ο Δήμος Τήλου αναφέρει ότι η αναβάθμιση της έκθεσης Μεσσαριάς οδηγεί σε ουσιαστική βελτίωση της προβολής της Τήλου αλλά και της εμπειρίας που απολαμβάνουν οι επισκέπτες. Τέλος αναφέρει «Άλλο ένα έργο στο νησί μας που εκτελεί ο Δήμος μας, καταφέρνοντας να ξεπεράσουμε τα εμπόδια που υπάρχουν»

Το έργο

Η συνολική δαπάνη του έργου ανέρχεται στις 131.625,00€ και χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων. Πρόκειται να πραγματοποιηθούν εργασίες στην Παλαιοντολογική Έκθεση Μεσσαριάς, εντός αλλά και στον περιβάλλοντα χώρο αυτής. Στην έκθεση πρόκειται να γίνουν παρεμβάσεις για την ανάδειξή της.

Εσωτερικός χώρος

Στον εσωτερικό χώρο της έκθεσης πρόκειται να τοποθετηθούν φωτιστικά, να εγκατασταθούν οι αισθητήρες του ήδη εγκατεστημένου συναγερμού ασφαλείας με ανιχνευτή κίνησης, αισθητήρων θραύσης, πίνακα συναγερμού καθώς και καμερών ασφαλείας. Επιπλέον, θα εγκατασταθεί σύστημα πυρασφάλειας με πυρανιχνευτές στην οροφή του εκθεσιακού χώρου καθώς και τοποθέτηση πυροσβεστήρων, πυροσβεστικής φωλιάς και φωτιστικά ασφαλείας. Επιπρόσθετα, ειδικός χώρος για το προσωπικό παρεμβάσεις στα κουφώματα καθώς και τοποθέτηση κεντρικού κλιματισμού.

Εξωτερικός χώρος

Στον εξωτερικό χώρο της έκθεσης πρόκειται να τοποθετηθούν φωτιστικά τεχνολογίας LED εξωτερικού χώρου και ηλεκτρολογική εγκατάσταση. Συμμάζεμα της εξωτερικής όψης του κτηρίου, εξωτερικό αναψυκτήριο, τοποθέτηση ξύλινης πέργκολας. Επιπλέον, αναμόρφωση και καθαρισμός του οικοπέδου, διαμόρφωση της εισόδου στον χώρο, διαμόρφωση μονοπατιού με κεραμικά αντιολισθητικά πλακίδια, φύτευση δέντρων, τοποθέτηση κάδων απορριμμάτων. Τέλος, λιθόστρωτη περίφραξη του χώρου περιμετρικά.

Κατηγορίες:Τήλος