Δωδεκάνησα

Άμεση αντίδραση του Ιωάννη Παππά για τα rapid test και λύση στο πρόβλημα!

Άμεση ήταν η αντίδραση του βουλευτή Δωδεκανήσου Ιωάννη Παππά στην σύγχυση που δημιουργήθηκε για τους ταξιδιώτες από νησί σε νησί. Παρακάτω το δελτίο τύπου του βουλευτή:

Δελτίο Τύπου Ιωάννη Παππά:

Τις τελευταίες ημέρες, μετά την ανακοίνωση των νέων μέτρων για τις μετακινήσεις στη νησιωτική Ελλάδα, δημιουργήθηκε σύγχυση για τους ταξιδιώτες από νησί σε νησί καθώς και για τους κατοίκους των νησιών, αφού για τη μετακίνηση τους χρειαζόταν να προβούν σε rapid test.

Αντιλαμβανόμενος την αδυναμία πολλών ταξιδιωτών και κατοίκων, να επιβαρυνθούν επιπλέον χρηματικό ποσό για το rapid test ήρθα σε επικοινωνία με τον Υπουργό Ναυτιλίας κύριο Γιάννη Πλακιωτάκη, τον Υπουργό Υγείας κύριο Βασίλη Κικίλια, τον Υφυπουργό Υγείας κύριο Βασίλη Κοντοζαμάνη, τον Γενικό Γραμματέα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας κύριο Μάριο Θεμιστοκλέους, καθώς και με τον Υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ κύριο Άκη Σκέρτσο, για να τους εκφράσω την ανησυχία μου για το εν λόγω μέτρο.

Πρότεινα για τη μετακίνηση από νησί σε νησί να απαιτείται μόνο η επίδειξη αρνητικού self test, έτσι ώστε να μην επιβαρύνονται οι ταξιδιώτες και οι κάτοικοι και να μη βρίσκουν εμπόδια στη μετακίνηση τους.

Η πρόταση μου έγινε δεκτή από τους αρμόδιους Υπουργούς και στις επόμενες ώρες αναμένεται να εκδοθεί και η αντίστοιχη εγκύκλιος.Μέχρι να τροποποιηθεί η εγκύκλιος και να έρθει σε ισχύ το εν λόγω μέτρο, η διοίκηση του Λ.Σ θα ενημερώσει τις αρμόδιες λιμενικές υπηρεσίες να κάνει δεκτά τα self tests για τις μετακινήσεις.

Κατηγορίες:Δωδεκάνησα, Τήλος

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s