Τήλος

Απάντηση της Δημάρχου Τήλου Μαρίας Καμμά-Αλειφέρη στον Μάνο Χατζηφούντα


Απάντηση της Δημάρχου Τήλου Μαρίας Καμμά-Αλειφέρη με αιχμές, στον αρχηγό της αντιπολίτευσης Μάνο Χατζηφούντα σχετικά με την δήλωσή του.

Η απάντηση της Δημάρχου:

Ο έμπορος ότι έχει πουλάει…τελικά όλες οι παροιμίες είναι σωστές. Όλα αυτά στα οποία αναφέρεται ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης είναι χαρακτηριστικά της προσωπικότητας του και της μέχρι σήμερα δράσης του. Δεν θα έδινα καμία απάντηση όμως σε καμία περίπτωση δεν θα επιτρέψω να κατηγορηθεί η δημοτική αρχή με ψευδής και συκοφαντικά στοιχεία. Η καταγγελία αφορά την μεταφορά (κενού φορτίου) του λεωφορείου από τα Λιβάδια στο Μεγάλο Χωριό από τον Αντιδήμαρχο ή την δωρεάν μεταφορά των παραθεριστων από την Εριστο στο Ιατρείο για τα τεστ που έγιναν από τον ΕΟΔΥ; το λεωφορείο στην δεύτερη περίπτωση το οδηγούσε υπάλληλος του Δήμου που διαθέτει όλες τις σχετικές άδειες και πιστοποιητικά; ανασφάλιστο; όχι βεβαια; χωρίς αδεια; όχι βεβαια; λαθραία; όχι βέβαια! Να θυμηθούμε μήπως τις εκδρομές που έκανε ιδιωτικό όχημα χωρίς άδεια και δίπλωμα του οδηγού;
Τότε δεν μίλησε κανείς! Να πούμε για τα νυχτερινά δρομολόγια που εκτελούνται χωρίς άδεια, από ιδιωτικό μέσο; πάλι δεν μίλησε κανείς! Και αυτό μην εκλαμβάνεται ως αδυναμία αλλά ως ευκαιρία να εξυπηρετηθεί ο κόσμος που έρχεται στο νησί μας. Βλέπετε η παρούσα δημοτική αρχή δεν πορεύεται με γνώμονα ιδιωτικά μικροσυμφεροντα αλλά με γνώμονα το συνολικό καλό του τόπου και της κοινωνίας. Τώρα τα υπόλοιπα τα αφήνω στην κρίση των πολιτών. Θα κλείσω μόνο λέγοντας πως σε κάποιους (ευτυχώς ελαχιστους) δεν αρέσει η ανάπτυξη και τα θετικά σχόλια που γίνονται στον τόπο μας και σκαρφιζονται διαφορά κόλπα, ψέματα και τερτίπια προκειμένου να καμουν σαματά. Ε είναι ένας τρόπος κ αυτός να επιβεβαιώσουν την ανυπαρξία της θέσης τους στην κοινωνία κ όχι μόνο.

Κατηγορίες:Τήλος

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s