Τήλος

Επίθεση Μάνου Χατζηφούντα στον Αντιδήμαρχο Τήλου Σπύρο Αλιφέρη

Επίθεση κατά του Δήμου Τήλου και συγκεκριμένα κατά του Αντιδημάρχου Σπύρου Αλιφέρη εξαπέλυσε ο Επικεφαλής της Αντιπολίτευσης Μάνος Χατζηφούντας.

Συγκεκριμένα κατήγγειλε πως ο Αντιδήμαρχος Τήλου οδηγεί οχήματα του Δήμου Τήλου χωρίς τα σχετικά έγγραφα και απείλησε πως την επόμενη φορά θα προβεί σε καταγγελία στον επιθεωρητή δημόσιας διοίκησης.

Αναλυτικά το μήνυμά του:

Κυρία Δήμαρχε Μαρία Καμμα θέλω να σας ενημερώσω πως η έπαρση, η αλαζονεία, οι απειλές και οι εκφοβισμόι ήταν το μεγάλο σας ατού. Αυτό δεν ισχύει βέβαια με αυτή την αντιπολίτευση και το ξέρετε. Εάν νομίζετε πως τιμά εσάς και τον Αντιδήμαρχο Αλιφερη Σπύρο να οδηγεί Λεωφορεία Απορριμματοφορα φορτηγά χωρίς τα νόμιμα έγγραφα οδήγησης των συγκεκριμένων οχημάτων, χωρίς πινακίδες και συνεπώς ανασφάλιστα, εγώ ντρέπομαι για λογαριασμό σας και σας θεωρώ άκρως επικίνδυνους.

Μετά την αλαζονικη συμπεριφορα σας ενημερώνω πως δεν θα κάνω πλέον μια απλή καταγγελία στην αστυνομία παρακαλώντας να σταματήσει τον Αντιδήμαρχο να παρανομεί αλλά θα απαιτώ να γίνονται άμεσα τα νόμιμα μέσω του επιθεωρητή δημόσιας διοίκησης. Επίσης ενημερώνω πως την επόμενη που θα δω να κυκλοφορεί ο οποιοσδήποτε μη εντεταλμένος, όχημα του Δήμου και ιδιαίτερα τα Σαββατοκύριακα θα ενημερώνονται άμεσα οι αρμόδιοι φορείς. Έχετε ξεφύγει τελείως.

Ο Δήμος δεν είναι τσιφλίκι ΚΑΝΕΝΟΣ. Σε κάποιους πολίτες εξαντλειτε την νομιμότητα και τους τιμωρειτε με την μέγιστη των Ποινών και από την άλλη καθημερινά είσθε οι πρώτοι δίδαξαντες της παρανομίας. Πως τολμάτε να μας κουνάτε το δάχτυλο;Αναλάβετε λοιπόν τις ευθύνες σας.

Κατηγορίες:Τήλος

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s