Τήλος

Δελτίο τύπου για την στάση της αντιπολίτευσης από τον Δήμο Τήλου

Δελτίο τύπου από τον Δήμο Τήλου για την στάση της αντιπολίτευσης σχετικά με το πρόβλημα των διακοπών ηλεκτροδότησης στο νησί της Τήλου εξέδωσε εχθές, αμέσως μετά την λήξη του Δημοτικού Συμβουλίου.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου:

Θα θέλαμε να εκφράσουμε την ικανοποίηση μας για την θετική στάση της αντιπολίτευσης και την σύμπραξη της με την στάση της Δημοτικής Αρχή στο φλέγον θέμα των διακοπών ηλεκτροδότησης στο νησί μας.

Μετά λοιπόν την καταγγελία της Δημάρχου με την προειδοποιητική επιστολή προς πάσα αρχή για το φλέγων θέμα ήρθε και η πρόταση της Αντιπολίτευσης η οποία προτείνει να γίνει επιστολή-καταγγελία προς την ΡΑΕ για την τοποθέτηση ειδικών μηχανημάτων για την μέτρηση της ποιότητας του ρεύματος. Θέμα που έγινε ομόφωνα αποδεκτό για συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Το Δημοτικό Συμβούλιο αφού ενημερώθηκε πλήρως για όλες τις ενέργειες της Δημοτικής Αρχής μετά από συζήτηση έκανε ομόφωνα αποδεκτά τα εξής:

1. Να στηριχθεί η αγωγή της Επιχειρηματικής ομάδας φιλοξενίας και εστίασης Τήλου κατά της ΔΕΗ για τις ζημιές που υπέστησαν. Ο Δικηγόρος του Δήμου μας θα συνδράμει όπου χρειαστεί τον Δικηγόρο των επιχειρηματιών ώστε η αγωγή να είναι όσο το δυνατόν πιο εμπεριστατωμένη. (πρόταση της Δημοτικής Αρχής).

2. Να γίνει η επιστολή προς την ΡΑΕ (πρόταση αντιπολίτευσης)

3. Να γίνει επιστολή προς την Ευρωπαϊκή Επιτροπή με όλο το ιστορικό και τις δικαιολογίες των εκάστοτε υπηρεσιών για την πλήρη λειτουργία του TILOS PROJECT. (πρόταση της Δημοτικής Αρχής)

Κατηγορίες:Τήλος

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s