Τήλος

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις συμμετοχής στα Αθλητικά Μονοπάτια!

Ακολουθεί η ανακοίνωση από τον Δήμο Τήλου:

Η Αίτηση Συμμετοχής Ανηλίκου είναι ανοικτή και παρακαλούμε τους γονείς να προχωρήσουν στην ηλεκτρονική συμπλήρωσή της στον σύνδεσμο: https://www.sportsexcellence.gr/am_2021/Αθλητικά Μονοπάτια Χειμώνας 2021 (κωδικός: 1234) έως τις 12.10.21 .

Χρειάζεται να μεταφορτωθεί μόνο η ιατρική βεβαίωση και όχι υπεύθυνη δήλωση. Αν δεν έχετε στη διάθεσή σας την ιατρική βεβαίωση κατά τη διάρκεια συμπλήρωσης της Αίτησης Συμμετοχής Ανηλίκου, μπορείτε να την αποστείλετε ηλεκτρονικά στο ekolia@randp.gr έως και δύο (2) ημέρες πριν από την έναρξη του προγράμματος, συμπληρώνοντας τον κωδικό επιβεβαίωσης που θα λάβετε ηλεκτρονικά με την υποβολή της αίτησής σας. Παρακαλούμε να ειδοποιηθούν όλοι οι γονείς να συμπληρώσουν άμεσα την Αίτηση Συμμετοχής Ανηλίκου. Η έγκαιρη συμπλήρωση διευκολύνει πάρα πολύ το έργο μας.

Να υπενθυμίσουμε ότι η ιατρική βεβαίωση (τελευταίου δωδεκαμήνου με σφραγίδα από καρδιολόγο ή παιδίατρο ή παθολόγο) αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή του ανηλίκου στο πρόγραμμα, όπου βεβαιώνεται από τον γιατρό ότι ο/η ανήλικος/η είναι ικανός/ή να συμμετάσχει σε οποιαδήποτε αθλητική δραστηριότητα και σας προτρέπουμε να φροντίσετε έγκαιρα για την εξασφάλισή της.

Προτρέπουμε επίσης τους γονείς των παιδιών να συμπληρώσουν τη φόρμα με την επιλογή δραστηριοτήτων:https://www.randp.gr/needs/ δηλώνοντας τις προτιμήσεις των παιδιών τους.

Θα θέλαμε να τονίσουμε ότι η αποκλειστική δωρεά από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, η οποία εξασφαλίζει την ύπαρξη του προγράμματος «Αθλητικά Μονοπάτια», απαιτεί συγκεκριμένο σχεδιασμό, αυστηρή τήρηση χρονοδιαγραμμάτων και σαφή εικόνα των πληθυσμιακών αναγκών κάθε νησιού αναφορικά με τον αριθμό των παιδιών που θα συμμετάσχουν. Είναι σημαντικό να υπάρχει σταθερά υψηλή συμμετοχή προκειμένου να αιτιολογείται η παρουσία του προγράμματος στο νησί μας. Να τονίσουμε επίσης ότι η συχνή (τουλάχιστον 3 φορές την εβδομάδα) και σταθερή παρουσία των παιδιών θα φέρει τα επιθυμητά θετικά αποτελέσματα άσκησης.

Κατηγορίες:Τήλος

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s