Τήλος

Πρωτοπορεί ξανά η Τήλος- Το πρώτο πρόγραμμα κυκλικής οικονομίας στην Ελλάδα

Έτοιμη είναι η Τήλος να ξεκινήσει το πρωτοποριακό πρόγραμμα κυκλικής οικονομίας με την βοήθεια της polygreen. Η Τήλος δίνει πάλι το παράδειγμα βιώσιμης ανάπτυξης και περιβαλλοντολογικής διαχείρισης.

Το Σάββατο 27-11-2021 πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του προγράμματος με μία σειρά από ωραίες εκδηλώσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που στα Δωδεκάνησα πρώτα ξεκινάει ένα καινοτόμο μοντέλο διαχείρισης των αποβλήτων, που θα δημιουργήσει παράδειγμα για όλον τον κόσμο.

Χρήστος Ευστρατίου

Σε δηλώσεις του ο Αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, κύριος Χρήστος Ευστρατίου ανέφερε:

Στην Τήλο σήμερα είχα την ευκαιρία να ξεναγηθώ από την Polygreen στην μεταμόρφωση του πρώην ΧΥΤΑ σε ένα πρότυπο κέντρο ανάκτησης υλικών που σταδιακά από τη Δευτέρα θα μπει σε λειτουργία, δημιουργώντας μια επανάσταση στην καθημερινότητα των κατοίκων.

Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που στα Δωδεκάνησα πρώτα ξεκινάει ένα καινοτόμο μοντέλο διαχείρισης των αποβλήτων, που θα δημιουργήσει παράδειγμα για όλον τον κόσμο.

Η Τήλος μας ξεκινάει ένα ταξίδι που δημιουργεί ένα νησί χωρίς απόβλητα.

Μαρία Καμμά Αλειφέρη

Σε δηλώσεις της η Δήμαρχος Τήλου Μαρία Καμμά Αλειφέρη ανέφερε:

Η Τήλος μας ξεκινάει ένα ταξίδι που δημιουργεί ένα νησί χωρίς απόβλητα.

Η κοινωνία μας εφαρμόζοντας ένα πρωτοποριακό σύστημα κυκλικής διαχείρισης, προωθεί ένα zero waste τρόπο σκέψης, μετατρέποντας έτσι την Τήλο σε ένα παράδειγμα βιώσιμης ανάπτυξης και περιβαλλοντικής διαχείρισης.

Έχοντας πλάι μας την υπέροχη ομάδα της Polygreen, είμαστε αισιόδοξοι πως το αποτέλεσμα θα στεφθεί με επιτυχία και βεβαίως με την στήριξη των κατοίκων, επισκεπτών και φίλων του νησιού μας, θα κατακτήσουμε για μια ακόμη τον στόχο μας! Ας μην ξεχνάμε πως το περιβάλλον είναι το σπίτι μας, για αυτό πρέπει να το προστατέψουμε και να το παραδώσουμε με καλύτερες προοπτικές στις επόμενες γενιές…για αυτό #justgozerotilos

Κατηγορίες:Τήλος

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s