Τήλος

Το νέο ηλεκτροκίνητο Λεωφορείο της Τήλου!

Παρέλαβε εχθές η δημοτική αρχή της Τήλου το πρώτο της ηλεκτροκίνητο λεωφορείο, σε συνέχεια του διεθνούς διαγωνισμού ο οποίος έχει προκηρυχθεί πέρσι τον Ιανουάριο.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου του δήμου:

Το πρόγραμμα της δημοτικής αρχής συνεχίζει να εφαρμόζεται στο πρώτο πράσινο νησί της Μεσογείου την Τήλο μας.

Σε συνέχεια του διεθνούς διαγωνισμού (ο οποίος χρηματοδοτείται από πιστώσεις του προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων) που προκηρύχθηκε τον περασμένο Ιανουάριο για την προμήθεια τεσσάρων ηλεκτροκίνητων οχημάτων, παρέλαβε σήμερα το ηλεκτρικό λεωφορείο.

Το νέο λεωφορείο του δήμου μας είναι 100% ηλεκτρικό, μηδενικών εκπομπών ρύπων, μέγιστης χωρητικότητας επιβατών 52 συμπεριλαμβανομένης μία θέσης ΑμΕΑ και με εμβέλεια φόρτισης 300 χλμ.

Με το συμπαγές αμάξωμα μήκους 8 μέτρων, το νέο ηλεκτρικό λεωφορείο έχει σχεδιαστεί για να ανταποκρίνεται πλήρως στις συνθήκες οδήγησης, χρησιμοποιώντας το λειτουργικό του στυλ και την αξιόπιστη ηλεκτρική υποδομή του. Με τον Φαρδύ διάδρομο και τον ευρύ κεντρικό χώρο όρθιων επιβατών πετυχαίνει μεγιστοποιημένη κυκλοφορία και χωρητικότητα επιβατών με έξυπνη σχεδίαση διατάξεων των καθισμάτων.

Το χαμηλού ύψους δάπεδό του επιτρέπει την επιβίβαση με μισό μόλις βήμα, ώστε οι ηλικιωμένοι και γονείς με καροτσάκι να επιβιβάζονται και αποβιβάζονται εύκολα. Είτε πρόκειται για ένα καυτό καλοκαίρι είτε για έναν παγερό χειμώνα, στενούς ή απότομα ανηφορικούς δρόμους, ο ισχυρός ηλεκτροκινητήρας του των 230 kW, έχει σχεδιαστεί για να λειτουργεί σε όλες τις κλιματολογικές και οδικές συνθήκες.

Απαντήσεων συνέχεια από την δημοτική αρχή η οποία εμπράκτως συνεχίζει να δίνει απαντήσεις σε αυτούς που προσπαθούν τόσο καιρό, με λάσπη παραπληροφόρησης, να μηδενίσουν τις φιλοπεριβαλοντολογικές δράσεις.

Είμαστε εδώ, συνεχίζουμε τον αγώνα μας με εμπεριστατωμένο λόγο, οργανωμένο σχέδιο και σοβαρές προτάσεις παρά τις αντιξοότητες και τον πόλεμο που δεχόμαστε. Για την Τήλο μας!

Κατηγορίες:Τήλος

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s