Τήλος

Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Τήλου και πάλι ο Κυριάκος Σακελλάρης- εκλογή τακτικών μελών Οικονομικής Επιτροπής

Από το Γραφείο Τύπου Δήμου Τήλου:

Τήλος,

Κυριακή 9/1/2022

Ολοκληρώθηκαν σήμερα το πρωί 9/1/2022 οι δημαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου καθώς και η ανάδειξη των αιρετών μελών της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Τήλου.

Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου επανεξελέγη ο σύμβουλος της πλειοψηφίας κ. Κυριάκος Σακελλάρης (7 ψήφοι υπέρ και 5 λευκό), Αντιπρόεδρος εκλέχθηκε ο σύμβουλος της μειοψηφίας κ. Χατζηφούντας Ανδρέας (6 ψήφοι υπέρ και 7 λευκό) και από την παράταξη της πλειοψηφίας και πάλι Γραμματέας εκλέχθηκε ο κ. Κωνσταντίνος Σακελλάρης του Κυριάκου (8 ψήφοι υπερ και 5 λευκό).

Επίσης τακτικά μέλη της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Τήλου εκλέχθηκαν από την παράταξη της πλειοψηφίας ο αντιδήμαρχος κ. Φιλίππου Ανδρέας και ο κ. Κωνσταντίνος Σακελλάρης του Κυριάκου και αναπληρωματικά μέλη οι κ.κ. Χριστοφής Ηλίας και Καμμάς Ιωάννης, ενώ από την παράταξη της μειοψηφίας εκλέχθηκαν τακτικά μέλη οι κ.κ. Οικονόμου Αντώνιος και Χατζηφούντας Εμμανουήλ του Ιωάννη με αναπληρωματικά μέλη τους κυρίους Καμμά Αντώνιο και Σακελλάρη Κωνσταντίνου του Παύλου.

Οι παραπάνω μαζί με την Δήμαρχο Μαρία Καμμά και τους αντιδημάρχους κ. Αλιφέρη Σπύρο και κα. Καμμά Άννα τους οποίους όρισε μέλη της επιτροπής η Δήμαρχος, αποτελούν τη νέα Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Τήλου.

Καθ’ όλη τη διάρκεια των διαδικασιών τηρήθηκαν όλα τα μέτρα που επιβάλλουν τα πρωτόκολλα ελέγχου της πανδημίας.

Κατηγορίες:Τήλος

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s