Τήλος

Δήμος Τήλου: Να κτίζουμε αποτελέσματα!

Ακολουθεί δελτίο τύπου από τον Δήμο Τήλου.

Η Δημοτική Αρχή της Τήλου σας εύχεται Χρόνια Πολλά και ευτυχισμένο το νέο έτος.

Πέρασαν ήδη δύο χρόνια από την ανάληψη των καθηκόντων της νέας Δημοτικής μας Αρχής. Μας εμπιστευτήκατε, γεγονός που μας τιμά και ταυτόχρονα μας δεσμεύει να συνεχίσουμε τον αγώνα μας εμπράκτως, με εμπεριστατωμένο λόγο και οργανωμένο σχέδιο.

Δύο χρόνια τώρα, αντιμετωπίζουμε ταυτόχρονα την πανδημία του κορωνοϊού προσπαθώντας να κρατήσουμε τους ανθρώπους και τους επισκέπτες της Τήλου μας ασφαλείς από την πρώτη στιγμή. Συνεχίζουμε και αυτόν τον αγώνα με επιμονή και υπομονή, τηρώντας όλα τα μέτρα που μας επιβάλλουν οι ειδικοί.

Μέσα σε αυτό το περιβάλλον, συνεχίζουμε το έργο μας, να ενδυναμώσουμε την ταυτότητα του Δήμου Τήλου, αυξάνοντας το κύρος, την σταθερότητα, την ελκυστικότητα της Τήλου μας, προσπαθώντας να δώσουμε σύγχρονη πνοή, να οδηγήσουμε τις εξελίξεις προς όφελος του περιβάλλοντος και φυσικά ταυτόχρονα προς όφελος της κοινωνίας μας. Διατυπώνουμε και εφαρμόζουμε το σχέδιο-όραμά μας και οδηγούμε την Τήλο μας με ασφάλεια και σιγουριά, μέσα από την εμπειρία μας, τις γνώσεις μας και κυρίως την συνεχή σκληρή δουλειά, στο μέλλον, προλαβαίνοντας τις εξελίξεις.

Παρόλες τις συνθήκες που επικρατούν, τα έργα στην Τήλο θα συνεχιστούν, αναβαθμίζοντας με αυτόν τον τρόπο τις υποδομές και την εικόνα του νησιού μας. Για το 2022, η Δημοτική αρχή με το ψηφισθέν δημοτικό τεχνικό πρόγραμμα ύψους 2.110.668,22€ όπου περιλαμβάνονται τα έργα και οι μελέτες, στοχεύει στην αναβάθμιση όλων των υποδομών και δικτύων, απαραίτητων για την ανάπτυξη της Τήλου μας, στην προώθηση των «πράσινων» λύσεων για την προστασία του περιβάλλοντος και την εξοικονόμηση πόρων, ενώ λαμβάνεται υπόψη και η περαιτέρω ανανέωση του εξοπλισμού και των μέσων της δημοτικής αρχής(νέα ηλεκτροκίνητα οχήματα, στάσεις κ.α.).

Παρά τα στενά δημοσιονομικά περιθώρια, με σωστή και νοικοκυρεμένη διαχείριση ο Δήμος Τήλου, είναι αρωγός και συμπάσχον σε όλους τους επαγγελματίες και για τον λόγο αυτό έχει προταθεί και ψηφισθεί μείωση της τιμής χρησιμοποίησης του βυτιοφόρου για όλα τα τιμολόγια (φυσικά πρόσωπα και επαγγελματίες) μέχρι 31/12/2022, ενώ αν οι συνθήκες το επιτρέψουν θα ακολουθήσουν και άλλα μέτρα στήριξης.

Στόχος μας είναι η ολοκλήρωση των μελετών και των εγκεκριμένων έργων και η αναζήτηση ,βέβαια, νέων χρηματοδοτικών εργαλείων για επιπλέον νέα έργα στο νησί μας.

Νέος χρόνος, νέες προκλήσεις, νέοι αγώνες αλλά και ευκαιρίες. Πάντα να κτίζουμε αποτελέσματα, για τα παιδιά μας, την κοινωνία μας, την Τήλο μας!

Κατηγορίες:Τήλος

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s