Τήλος

Εκλογές Ένωσης Νέων Τήλου – Γιώργος Χαραλαμπάκης: Ενωμένοι είμαστε πιο δυνατοί!

Ο Γιώργος Χαραλαμπάκης του Παύλου έθεσε την υποψηφιότητά του για την ηγεσία της Ένωσης Νέων Τήλου. Αφού ελέγχθηκε η υποψηφιότητά του από την επιτροπή εκλογών παρουσίασε τις θέσεις του οι οποίες μεταξύ άλλων περιέχουν προτάσεις ακόμα και για αύξηση του ορίου ηλικίας των μελών της Ένωσης, κάτι το οποίο συζητείται και είναι αντικείμενο αντιπαράθεσης μεταξύ των μελών. ο Γιώργος Χαραλαμπάκης είναι μοναδικός από τα ιδρυτικά μέλη της Ένωσης ο οποίος δήλωσε υποψηφιότητα, μέχρι αυτήν την στιγμή.

Η επιτροπή εκλογών της Ένωσης Νέων Τήλου, έχει δεχθεί άλλες δύο υποψηφιότητες της οποίες ελέγχει και θα τις ανακοινώσει τις επόμενες μέρες.

Το μήνυμα του Γιώργου Χαραλαμπάκη:

Καταρχάς δεν πρόκειται να δω κανέναν σαν «αντίπαλο» σε αυτές τις εκλογές και γενικά μέσα στην Ένωση Νέων Τήλου.

Το κίνημά μας είναι η ελπίδα μας για τα καλύτερα που έρχονται από τους νέους. Οι νέοι είμαστε αυτοί που νιώθουμε ότι μπορούμε να προσφέρουμε, να παράγουμε, να δημιουργήσουμε. Σε αυτήν την ανεξάρτητη πορεία που έχουμε χαράξει σαν κίνημα νέων και εγώ σαν ιδρυτικό του μέλος δηλώνω την υποψηφιότητά μου για την θέση του επικεφαλής. Πιστεύω ότι αντίπαλος μας είναι μόνο τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε και σε αυτά μέσα από την Ένωση, οι νέοι όλοι μαζί ενωμένοι μπορούμε να δώσουμε λύση.

Ενωμένοι είμαστε πιο δυνατοί, για αυτό και όλοι μαζί οι νέοι μπορούμε να δώσουμε λύση στα προβλήματά του νησιού μας. Όλοι μαζί να αναζητήσουμε λύσεις στα ζητήματα της τοπικής κοινωνίας και όχι μόνο. Όλοι μαζί είμαστε πιο δυνατοί.

Κατηγορίες:Τήλος

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s