Τήλος

Εκλογές Ένωσης Νέων Τήλου – Εμμανουήλ Φωτάρας: Η ισχύς εν τη ενώσει!

Ο Εμμανουήλ Φωτάρας είναι η τρίτη και από ότι φαίνεται η τελευταία υποψηφιότητα για την ηγεσία της Ένωσης Νέων Τήλου. Οι προτάσεις και θέσεις του μεταξύ άλλων πέρα από την αύξηση του ορίου ηλικίας στα 35 χρόνια, περιλαμβάνουν θέσπιση ισότιμης ψήφου στους παρατηρητές καθώς και δημιουργία θεματολογικών τομέων και νομικής υπόστασης της Ένωσης.

Η επιτροπή εκλογών της Ένωσης Νέων Τήλου δεν έχει δεχθεί άλλες υποψηφιότητες και εκτός απροόπτου δεν θα δεχτεί.

Το μήνυμα το Εμμανουήλ Φωτάρα:

Με την υποψηφιότητά μου θα ήθελα να θέσω ένα στόχο για να ξεκινήσει η Ένωση Νέων Τήλου ένα ταξίδι νίκης και καλύτερης προοπτικής, για το ίδιο το δημοκρατικό μας κίνημα νέων.

Ζητώ από όλα τα μέλη της Ένωσης Νέων Τήλου να ψηφίσουν και να μου δώσουν ξεκάθαρη εντολή ενότητας και προοπτικής. Προσωπικά δεσμεύομαι ότι το βράδυ της 31ης Ιανουαρίου δεν θα υπάρξουν νικητές και ηττημένοι, μοναδικός νικητής από όλη αυτήν την διαδικασία θα είναι η Ένωση Νέων Τήλου, το κίνημά μας.

Η ισχύς εν τη ενώσει και από τους πρώτους στόχους μας είναι η ένωση όλων των νέων της Τήλου με έναν σκοπό, το όφελος του νησιού μας, της Τήλου μας. Η λύση είμαστε εμείς, οι οποίοι μπορούμε να αφήσουμε το στίγμα μας και να διαμορφώσουμε την προοπτική του τόπου μας με τις προτάσεις μας και τις δράσεις μας. Όλοι οι νέοι της Τήλου μαζί!

Εμείς θα διαμορφώσουμε την επόμενη μέρα.

Κατηγορίες:Τήλος

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s