Τήλος

Σε εφαρμογή το πρόγραμμα Just Go Zero Tilos

Ακολουθεί δελτίο τύπου από τον Δήμο Τήλου:

Σας ενημερώνουμε ότι το πρόγραμμα Just Go Zero Tilos, της εταιρείας Polygreen, πέρασε την Πέμπτη 20/1/2022 στην τελική του μορφή στους οικισμούς Μεγάλου Χωριού, Αγ. Αντωνίου και Ερίστου.

Μια μεγάλη μέρα για το νησί μας αλλά και για το μέλλον της πράσινης ανάπτυξης και κυκλικής οικονομίας. Η συλλογή των ανακυκλώσιμων και μη υλικών θα πραγματοποιείται πλέον από συνεργεία της εταιρείας από κάθε σπίτι ξεχωριστά και για τον λόγο αυτό ο Δήμος προχώρησε στην απομάκρυνση των κάδων απορριμμάτων από τους εν λόγω οικισμούς.

Για τη μεταβατική περίοδο θα υπάρχει από ένας κάδος στην πλατεία κάθε οικισμού για κάποια εξαιρετικά επείγουσα περίπτωση. Το πρόγραμμα Zero Waste ξεκίνησε ήδη να εφαρμόζεται και στον οικισμό των Λιβαδίων σε αρκετές κατοικίες και σύντομα θα περάσει κι εκεί σε κανονική λειτουργία. Για πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα, για προμήθεια εξοπλισμού (στην περίπτωση που κάποιος έρχεται στο νησί μετα την έναρξη του προγράμματος) αλλά και για την απομάκρυνση μεγάλων ηλεκτρικών συσκευών καθώς και για ογκώδη αντικείμενα (έπιπλα) παρακαλώ επικοινωνήστε στα τηλέφωνα 694 894 7566 ( Μανώλης Φωτάρας Polygreen) και 6978616355 ( Αλιφέρης Σπύρος Δήμος Τήλου).

Το μέλλον ξεκινάει και πάλι απ την Τήλο, το μέλλον ξεκινάει από το μηδέν. Just go zero.

Κατηγορίες:Τήλος

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s