Δωδεκάνησα

Συνεργασία Μίκας Ιατρίδη με τον Υπ. Ναυτιλίας για το κεντρικό λιμάνι και το καταφύγιο σκαφών Πάλλων Νισύρου

Το ζήτημα των υποδομών στο κεντρικό λιμάνι της Νισύρου στο Μανδράκι και το καταφύγιο σκαφών Πάλλων Νισύρου, ήταν το αντικείμενο της συνεργασίας της Μίκας Ιατρίδη με την ηγεσία του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής και το Γενικό Γραμματέα Λιμένων και Λιμενικής Πολιτικής, Ευάγγελο Κυριαζόπουλο.

Η βουλευτής Δωδεκανήσου, βασιζόμενη και στην επιστολή του Δημάρχου Νισύρου, Χριστοφή Κορωναίου, ενημέρωσε το γραφείο του Γενικού Γραμματέα για τα ζητήματα που αντιμετωπίζουν οι λιμενικές υποδομές στη Νίσυρο, ειδικότερα για την καθίζηση που έχει υποστεί το κεντρικό λιμάνι στα σημεία που πιάνουν τα πλοία της γραμμής και την ανάγκη επισκευής του σκέπαστρου στο χώρο αναμονής των επιβατών.

Περαιτέρω, η αναπληρώτρια Γενική Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Ν.Δ. ενημέρωσε και για δυο σημαντικά ζητήματα που αφορούν τη μαρίνα των Πάλλων, την αντικατάσταση του ηλεκτρικού συστήματος όλης της εγκατάστασης και την αντιμετώπιση του προβλήματος της συσσώρευσης άμμου στην είσοδο του λιμένα της, με την επίσπευση των διαδικασιών εκβάθυνσής της.

Η Μίκα Ιατρίδη ζήτησε τη συνδρομή του Υπουργείου Ναυτιλίας, ώστε, σε συνεργασία με το Δήμο Νισύρου και το Λιμενικό Ταμείο Κω να δρομολογηθούν τα έργα για τη βελτίωση των λιμενικών υποδομών του νησιού.

Κατηγορίες:Δωδεκάνησα

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s