Δωδεκάνησα

«Είναι δεδομένο ότι θα δοθεί παράταση για τα Δωδεκάνησα στην προθεσμία για την υποβολή αντιρρήσεων στους δασικούς χάρτες»

Δεδομένη θεωρεί την παράταση της προθεσμίας για την υποβολή αντιρρήσεων στους δασικούς χάρτες για την περιοχή της Δωδεκανήσου, ο Βουλευτής, κ. Μάνος Κόνσολας.

Το προηγούμενο διάστημα ο κ. Κόνσολας με παρέμβασή του, είχε ζητήσει την άμεση προώθηση της νομοθετικής ρύθμισης για να επιλυθεί το ζήτημα των δασωμένων αγρών που ανήκουν σε ιδιώτες και χαρακτηρίστηκαν ως δασικές εκτάσεις, κάτι που τελικά έγινε στις αρχές της εβδομάδας.

Ο Βουλευτής Δωδεκανήσου, όμως, είχε αναφερθεί και στην  ανάγκη μιας μικρής παράτασης της προθεσμίας για την υποβολή αντιρρήσεων για τους δασικούς χάρτες στα Δωδεκάνησα.

Τεκμηρίωσε, μάλιστα, τη συγκεκριμένη πρόταση, τονίζοντας την καθυστέρηση της νομοθετικής ρύθμισης για τους δασωμένους αγρούς, αλλά και το γεγονός ότι οι δασικές υπηρεσίες διορθώνουν ακόμα σφάλματα από τις αρχικές αναρτήσεις των δασικών χαρτών, ενώ οι τροποποιημένοι χάρτες ξεκίνησαν να αναρτώνται πριν από 45 μόλις μέρες.

Σύντομα θα ανακοινωθεί μια ακόμα μικρή παράταση για τα νησιά μας, αλλά και για μία ακόμα νησιωτική περιφέρεια.

Κατηγορίες:Δωδεκάνησα

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s