Δωδεκάνησα

Μ.Σταματιάδης: Σε άθλια κατάσταση, πλήρους εγκατάλειψης το ΚΕΠ του Δήμου Χάλκης

Υποβάλαμε στο δημοτικό συμβούλιο τέσσερις δημοτικοί σύμβουλοι το παρακάτω θέμα, που αφορά την άθλια κατάσταση πλήρους εγκατάλειψης, που βρίσκεται το ΚΕΠ του Δήμου Χάλκης, τα τελευταία δύο και πλέον χρόνια.

Η αθλιότητα του ΚΕΠ της Χάλκης, έρχεται να προστεθεί στα βουνά των σκουπιδιών στο χώρο της δήθεν ανακύκλωσης, στην ανύπαρκτη ανακύκλωση,στο δημοτικό νερό που δεν πίνεται, στα προβλήματα των φρεατίων της αποχέτευσης τους καλοκαιρινούς μήνες και άλλα πολλά.

Ο Δήμαρχος Χάλκης, αντί να ενσκήψει και επικεντρωθεί στα πολλά και σοβαρά προβλήματα της Χάλκης, σπαταλάει τον χρόνο του σε ταξίδια-κρουαζιέρες για κούφιες βραβεύσεις και παραπλανητικές αναρτήσεις στο διαδύκτιο.

Το θέμα αυτό δεν εισήχθη στο Δ.Σ. της 2/3/22. Αναμένουμε να εισαχθεί στο επόμενο Δ.Σ.

ΠΡΟΣ                                                                         Χάλκη 1/3/2022

Tον κ. Δημήτρη Φραγκάκη

Πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Χάλκης.

Κύριε Πρόεδρε,

ΘΕΜΑ : Άμεση επισκευή των τεχνικών προβλημάτων που παρουσιάζει ο χώρος του ΚΕΠ  του Δήμου Χάλκης.

Παρακαλούμε όπως εισάγετε το ανώτερο θέμα, ως δεύτερο θέμα εκτός ημερήσιας διάταξης, στην αυριανή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου στις 2/3/2022, προκειμένου να ληφθεί απόφαση για την άμεση επισκευή των τεχνικών προβλημάτων που παρουσιάζει ο χορός του κεπ του Δήμου Χάλκης από τον Οκτώβριο του 2019.

Δυστυχώς, από την ημερομηνία μετακίνησης του κεπ του Δήμου Χάλκης, από το δημαρχείο στον χώρο όπου φιλοξενείται όλο το τελευταίο διάστημα, είναι γνωστά τα τεράστια προβλήματα που παρουσιάζει ο χώρος στον οποίο φιλοξενείται και εντούτοις δεν επεδείχθη από την πλευρά της δημοτικής αρχής και του δημάρχου προσωπικά, κανένα ενδιαφέρον προκειμένου να επισκευαστούν σημαντικότατες ατέλειες του χώρου, όπως επιγραμματικά τις παρουσιάζουμε κατωτέρω, καθώς και αναφέρονται στις σχετικές επιστολές του αρμόδιου υπαλλήλου του κεπ του Δήμου Χάλκης, προς τον Δήμο Χάλκης με κοινοποίηση στο γραφείο δημάρχου.

1— Όπως φαίνεται και στις σχετικές φωτογραφίες που συνημμένα υποβάλλουμε προς το δημοτικό συμβούλιο, η οροφή και οι πλαϊνοί  τοίχοι, παρουσιάζουν σοβαρή διάβρωση, σε βαθμό που κάθε φορά που βρέχει, ο εσωτερικός χώρος του κεπ Χάλκης μοιάζει με λίμνη, όπως μπορείτε να δείτε και στις σχετικές φωτογραφίες.

Σήμερα 1 Μαρτίου 2022, μετά την βροχή που ενέσκηψε, ο χορός του κεπ είναι και πάλι πλημμυρισμένος.

2— Τα πορτοπαράθυρα του ενλόγω χώρου, λόγω της παλαιότητας τους, έχουν αποσαθρωθεί πλήρως, είναι ετοιμόρροπα να διαλυθούν, δεν προστατεύουν καθόλου από τα καιρικά φαινόμενα, την βροχή, τον αέρα και το κρύο και κινδυνεύουν να δημιουργήσουν ατύχημα.

3— Το κλιματιστικό μηχάνημα, που φαίνεται στην σχετικές φωτογραφίες, έχει πάθει βλάβη από τον Οκτώβριο του 2021, δηλαδή πριν έξι περίπου μηνών, με αποτέλεσμα όλο το χειμώνα να μη λειτουργεί, βασανίζοντας από το κρύο, τόσο τον εργαζόμενο υπάλληλο, όσο και τους επισκέπτες – δημότες του κεπ, οι οποίοι επισκέπτονται τον χώρο για να διεκπεραιώσουν τις εργασίες τους.

Όπως φαίνεται από τις τρεις τελευταίες επιστολές του, τις οποίες απέστειλε προς το Δήμο με κοινοποίηση στο γραφείο δημάρχου ο υπάλληλος του κεπ, ζητώντας λύση στα απαράδεκτα προβλήματα που ταλανίζουν τον χώρο εργασίας του, όλα τα προβλήματα που προαναφέρουμε, είναι γνωστά προ μακρού χρόνου, και προφορικά αλλά και εγγράφως στην δημοτική αρχή και τον δήμαρχο προσωπικά, χωρίς να δίνετε καμία λύση στον δημοτικό αυτό χώρο εργασίας, ο οποίος εξυπηρετεί μεγάλο αριθμό δημοτών και τους επισκέπτες της Χάλκης.

Επειδή θεωρούμε ότι η αδιαφορία της δημοτικής αρχής και του δημάρχου προσωπικά, έχει πλέον χαρακτηριστικά βαρύτατης αναλγησίας, σε ό,τι αφορά το συγκεκριμένο σοβαρό ζήτημα, σας ζητούμε να εισάγεται εκτός ημερήσιας διάταξης το ανωτέρω  θέμα, κατά την αυριανή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της 2/2/2022, προκειμένου να ληφθεί απόφαση για την άμεση επισκευή των ζημιών του κεπ του Δήμου Χάλκης.

Με εκτίμηση

Οι δημοτικοί σύμβουλοι

Μιχάλης Σταματιάδης

Βασίλης Χ. Χειμωνέττος

Λάμπρος Μαρκάκης

Τάκης Χρυσοβέργης

Κατηγορίες:Δωδεκάνησα

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s