Τήλος

Κρουαζιέρα στην Τήλο;

Για πρώτη φορά ξεκινάει στην Τήλο η κρουαζιέρα, όπως δήλωσε στον Real Voice η δήμαρχος του νησιού Μαρία Καμμά, φανερά ικανοποιημένη για την εξέλιξη στον θαλάσσιο τουρισμό, αλλά και για τα ενθαρρυντικά μηνύματα ενόψει της θερινής τουριστικής περιόδου.

Επιπλέον ενεργοποιείται και πάλι μετά από χρόνια η ημερήσια εκδρομή από τη Ρόδο στην Τήλο, σε πρώτη φάση δύο φορές την εβδομάδα, ενώ αναμένεται και η απάντηση του υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας αν θα εγκριθεί και η σύνδεση με την Καρδάμαινα της Κω, λόγω της έλλειψης βυθομετρικών στο ομώνυμο λιμάνι.

Η Δήμαρχος της Τήλου Μαρία Καμμά, αναφέρθηκε και στις πολύ σημαντικές παρεμβάσεις και τα έργα που εκτελούνται στο νησί με τη στήριξη της Περιφέρειας και τη συμβολή του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γιώργου Χατζημάρκου, στην ανάπτυξη του νησιού. «Η περιφερειακή μας διοίκηση έχει καταλάβει τα πάγια αιτήματα μας και έχει δώσει λύσεις. Αυτή είναι η αλήθεια και πρέπει να λέγεται», δήλωσε χαρακτηριστικά η κυρία Καμμά, διευκρινίζοντας μάλιστα ότι η ίδια μπορεί να μην προέρχεται από τον ίδιο κομματικό χώρο με τον κ. Χατζημάρκο, αλλά η στήριξή του στα νησιά είναι αποδεδειγμένη με πράξεις και έργα.

Για το εξαιρετικά σημαντικό έργο πολιτισμού για το νησί της Τήλου και συνολικά για τα Δωδεκάνησα και το Νότιο Αιγαίο, το Διαχρονικό Αρχαιολογικό Μουσείο Τήλου, έργο που εκτελείται μέσω της Εφ. Νεωτέρων Μνημείων που χρηματοδοτείται από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και το ΕΣΠΑ, η Μαρία Καμμά υπογράμμισε ότι η κατασκευή του θα φιλοξενήσει το πλήθος των αρχαιολογικών ευρημάτων που έχουν ανακαλυφθεί στο νησί αναδεικνύοντας την Τήλο ως ένα σημαντικό νησί πολιτισμού.

Πηγή: RealVoiceNews

Κατηγορίες:Τήλος

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s