Δωδεκάνησα

Νέα ακτοπλοϊκή απευθείας σύνδεση Καρδάμαινα(Κως) – Τήλος!

Η η πρόταση της Δημάρχου Τήλου Μαρίας Καμμά Αλειφέρη στο Συμβούλιο Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών (ΣΑΣ), στο οποίο συμμετείχε, περίπου στα τέλη Μαΐου του 2021, είχε θετικό αποτέλεσμα, όπως μας ενημερώνει το Γραφείο Τύπου Δήμου Τήλου με σχετικό δελτίο Τύπου.

Η Δήμαρχος τότε πέρα από τον εξορθολογισμό της γραμμής του Σταυρός, είχε καταθέσει πρόταση για νέα γραμμή αυτήν την φορά απευθείας σύνδεση Καρδάμαινα – Τήλος για τους θερινούς μήνες!

Ακολουθεί το δελτίο τύπου του Δήμου Τήλου:

Άλλη μία δικαίωση για τους αγώνες μας, για την Τήλο μας!

Άλλη μία κατάκτηση!

Μετά την καθοριστική παρέμβαση της Δημάρχου μας, Μαρίας Καμμά Αλειφέρη, στο Συμβούλιο Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών (ΣΑΣ) περίπου στα τέλη Μαΐου 2021, στο οποίο μεταξύ άλλων είχε προτείνει τον εξορθολογισμό της γραμμής του «ΣΤΑΥΡΟΣ», το οποίο είχε εγκριθεί από τις αρχές του έτους, είχε εισηγηθεί επιπλέον νέα ακτοπλοϊκή γραμμή από την Κω και συγκεκριμένα από την Καρδάμαινα, απευθείας στην Τήλο, τονίζοντας τότε πόσο σημαντική είναι η έγκριση της γραμμής αυτής προκειμένου να εξυπηρετηθεί η τουριστική περίοδος και συγκεκριμένα ο ημερήσιος τουρισμός στην Τήλο μας. Η Δήμαρχος τότε, είχε τονίσει το πόσο αναγκαίο είναι να δοθούν παραπάνω κίνητρα στους επιχειρηματίες του νησιού, να παραμείνουν στον τόπο τους και να ελπίζουν σε κάτι καλύτερο.

Από τότε, η Δημοτική Αρχή, είχε πραγματοποιήσει τις απαραίτητες ενέργειες προς το Υπουργείο Ναυτιλίας.

Την Τρίτη 19 Απριλίου, το Συμβούλιο των Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών του υπουργείου Ναυτιλίας υπό την προεδρία του γενικού γραμματέα Ευάγγελου Κυριαζόπουλου, ενέκρινε την νέα ακτοπλοϊκή γραμμή για την Τήλο μας!

Τήλος – Καρδάμαινα (Κως) και επιστροφή, δύο φορές την βδομάδα κατά την θερινή περίοδο από Ιούνιο μέχρι Σεπτέμβριο!

Η Δήμαρχος Τήλου Μαρία Καμμά Αλειφέρη ανέφερε ότι είναι ικανοποιημένη με την συνεργασία που έχει με την ηγεσία αλλά και τους αρμόδιους υπηρεσιακούς του Υπουργείου Ναυτιλίας παίρνοντας το μήνυμα ότι δεν είμαστε μόνοι. Η ακτοπλοΐα για εμάς τους νησιώτες είναι οι πνεύμονες μας.

Συνεχίζουμε τους αγώνες μας, εκμεταλλευόμαστε τις ευκαιρίες, προτείνουμε λύσεις με εμπεριστατωμένο λόγο και οργανωμένο σχέδιο, με μοναδικό γνώμονα την Τήλο μας!

Άλλο ένα αποτέλεσμα για το νησί μας, την Τήλο μας, κόντρα στην διαπλοκή και την παραπληροφόρηση κάποιων, που δεν είναι ικανοί να υποστηρίξουν, να καταθέσουν προτάσεις, που πολεμούν, χλευάζουν και παραπληροφορούν την όποια κίνηση γίνεται αλλά βέβαια παρόλα αυτά έχουν επωφεληθεί και οι ίδιοι.

Οι αγώνες που δίνουμε είναι για την Τήλο μας και όσα εμπόδια και να προκύπτουν από όποιον και να είναι, εμείς είμαστε εδώ να αγωνιστούμε.

Η Τήλος μας έχει ανάγκη από σοβαρή δουλειά, σοβαρών ανθρώπων.

Αυτό κάνουμε τόσα χρόνια, ιδού τα αποτελέσματα και αυτό σκοπεύουμε να συνεχίσουμε να κάνουμε!

Κατηγορίες:Δωδεκάνησα, Τήλος

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s