Τήλος

Δήμος Τήλου: Τα παιδία παίζει…

Ακολουθεί δελτίο τύπου από το Γραφείο Τύπου Δήμου Τήλου:

Τους τελευταίους μήνες, έχουμε γίνει μάρτυρες μιας ενορχηστρωμένης εκστρατείας κατασυκοφάντησης της Δημάρχου Τήλου και της Δημοτικής Αρχής της Τήλου, ενός καλοστημένου αποπροσανατολισμού και παραπληροφόρησης της κοινής γνώμης, με «αγορές» στα καφενεία, στις πλατείες και τα «κοσμικά κέντρα». Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά. Συνεχώς είστε οι ίδιοι.

Η παράταξη σας επιβιώνει πολιτικά μόνο μέσα από την μεθοδευμένη διαμόρφωση, με αισχρούς ψιθύρους παραπληροφόρησης, χρησιμοποιώντας κάθε εύκαιρο μέσο, για να αποσπάσετε την προσοχή της κοινωνίας από κάθε σοβαρή πρωτοβουλία που αφορά τον τόπο μας, την Τήλο μας.

Είστε οι ίδιοι που σαν παράταξη μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο, την Οικονομική Επιτροπή και όπου αλλού συμμετέχετε, παρουσιάζετε την εικόνα της «παιδικής χαράς», απαξιώνοντας και προσβάλλοντας το θεσμό που υποτίθεται ότι υπηρετείτε. Σας ενημερώνουμε ότι «στον αυτόματο» τίποτα δεν λειτουργεί και αυτό κυρίως για να μην αναφέρουμε τις «απουσίες» σας.

Είστε οι ίδιοι που μέσα από τα social media αυτήν την φορά, προσπαθείτε να προβάλετε μια ευαισθησία για τα κοινά, η οποία βέβαια περιορίζεται σε διαδικτυακές τοποθετήσεις (πολλές φορές καταδικαστικές) από τον αρχηγό της παράταξης. Είστε βέβαια οι ίδιοι που αναδειχθήκατε «πολιτικά» μέσα από την πιο βρώμικη προεκλογική εκστρατεία που γνώρισε η Τήλος μας και βέβαια συνεχίζετε με το ίδιο σχέδιο, ανίκανοι να ανταποκριθείτε διαφορετικά.

Παρόλα αυτά σας ευχαριστούμε που επιβεβαιώνετε και δραττόμαστε της ευκαιρίας που μας δίνετε να απαντήσουμε στα λεγόμενα σας.

Ποιο ακριβώς είναι το σχέδιο σας για την Τήλο μας;

Ποιες οι προτάσεις σας για την Τήλο μας;

Ποιες ακριβώς είναι οι παρεμβάσεις σας για την Τήλο μας;

Ποια παράταξη έχουμε «απέναντι» μας;

Γιατί εμείς εδώ που είμαστε στο νησί ανελλιπώς, τουλάχιστον όσα χρόνια είστε αντιπολίτευση και ασχολείστε με τα κοινά, δεν έχουμε δει προτάσεις, δεν έχουμε δει σχέδιο, δεν έχουμε δει τίποτα από αυτά που αναφέρετε. Αντιθέτως αυτό που βιώνουμε είναι συνεχώς καταγγελίες προς τον δήμο για θέματα «προσωπικής» εκμετάλλευσης. Βέβαια και προτάσεις τουλάχιστον για αυτά τα θέματα προσωπικής εκμετάλλευσης, όντας απαράδεκτες, απορρίπτονται από τις αρμόδιες αρχές.

Εάν μπορεί η Τήλος μας και βιώνει αυτήν την στιγμή ανάπτυξη, προσέλκυση ιδιωτικών επενδύσεων, επιτυχία στην εκμετάλλευση χρηματοδοτικών προγραμμάτων για νέα έργα πάνω στο νησί μας (τα οποία και αυτά απαξιώνετε ή πολεμάτε κάτω από το τραπέζι – τον λόγο δεν μπορούμε να καταλάβουμε), νέες ακτοπλοϊκές συνδέσεις και άλλα, είναι γιατί αυτά είναι τα αποτελέσματα μακροχρόνιου και εμπεριστατωμένου σχεδιασμού, ώριμου προγραμματισμού και φυσικά υλοποίησης αυτών με τις γνώσεις που έχουμε μέχρι τώρα. Και αυτό είναι το ζητούμενο.

Δεν μας ενδιαφέρει να αναπαράγουμε παραπληροφόρηση, διότι αυτό δεν παράγει έργο.

Μας ενδιαφέρει να έχουμε ουσιαστικές λύσεις, εμπεριστατωμένες προτάσεις, απλά αποτελέσματα. Τότε επιτρέπεται να «μιλάμε» για το έργο το οποίο έχουμε πετύχει μέχρι σήμερα.

Θέλουμε να έχουμε απέναντι μας μια παράταξη από την οποία θα παράγεται έργο τουλάχιστον από εμπεριστατωμένο λόγο και όχι όπως έχετε πράξει επανειλημμένως μέχρι σήμερα, ένα μείγμα τοξικότητας, λαϊκισμού και χυδαιότητας.

Όχι. Δεν τολμούμε να υποβαθμίσουμε τους Τηλιακούς κατά τον τρόπο που προσπαθείτε εσείς να περάσετε. Είναι απαράδεκτο.

… ώριμες μελέτες, ώριμη γνώση του πεδίου δράσης και φυσικά τα παράθυρα ευκαιρίας τα οποία περιπτώσεις μικρών νησιωτικών δήμων έχουν έρθει να μας βάλουν τα γυαλιά και πραγματικά δείχνουν τον δρόμο… με αυτήν την εισαγωγή ο Γενικός Γραμματέας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής έδωσε τον λόγο στην ΔΕΘ «στον καταλληλότερο άνθρωπο για να μας πει πως η ευρωπαϊκή καινοτομία ή αυτά που αποτελούν τώρα καινοτομία για κάποιους ήδη έχουν γίνει και δεν είναι άλλη από την Μαρία Καμμά» . Ο Γενικός Γραμματέας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής (αυτός είναι ο σωστός τίτλος) είναι ο άνθρωπος που αναφέρετε εσείς.

Όχι. Η Τήλος μας δεν είναι παιδική χαρά ούτε καφενές.

Η Τήλος μας έχει ανάγκη από τέτοιους ανθρώπους όπως αναφέρει ο Γενικός Γραμματέας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής.

Καλή Ανάσταση.

Κατηγορίες:Τήλος

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s