Τήλος

Γραφείο Τύπου Δήμου Τήλου: Ψεύδεται η αντιπολίτευση!

Δελτίο τύπου στο οποίο αναφέρει χαρακτηριστικά ότι η αντιπολίτευση της Δημοτικής Αρχής, η παράταξη Τήλος Νέα Πνοή, ψεύδεται σχετικά με τον ισχυρισμό της, ότι στήριξε εξ αρχής το πρόγραμμα just go zero Tilos, εξέδωσε το Γραφείο Τύπου Δήμου Τήλου.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου του Δήμου Τήλου:

Στις 22 Απριλίου, με το δελτίο τύπου που είχαμε εκδώσει, αναφέραμε για την τακτική της αντιπολίτευσης του Δήμου Τήλου, να αποπροσανατολίζει και να παραπληροφορεί την κοινή γνώμη.

Ευχαριστούμε που μας επιβεβαιώνετε και κάθε φορά μας δίνετε την ευκαιρία να μας θυμίζετε με ποιους έχουμε να κάνουμε.

Στην ανακοίνωσή σας, την 11η Μαΐου 2022, αναφέρατε ότι « Δεχθήκαμε από την πρώτη στιγμή με ενθουσιασμό και στηρίξαμε το πρόγραμμα «Just go Zero» και την ιδέα να γίνει η Τήλος νησί με μηδενικά απόβλητα».

Είστε οι ίδιοι που μέσα από τα social media και αυτήν την φορά, προσπαθείτε να προβάλετε μια ευαισθησία για τα κοινά, αλλά η αλήθεια είναι διαφορετική!

Στις 29 Ιουνίου 2021, όταν κληθήκατε να στηρίξετε το σχέδιο «Τήλος Νησί Μηδενικών Αποβλήτων», (από την πρώτη στιγμή με ενθουσιασμό όπως ψευδώς αναφέρετε) ψηφίσατε «λευκό» και αυτό διότι ήσασταν ανίκανοι να αντιπροτείνετε ένα οργανωμένο σχέδιο για την Τήλο μας ή τουλάχιστον να αναλάβετε την ευθύνη για τυχόν αποτυχία αυτού.

Η αλήθεια είναι ότι από την πρώτη στιγμή όχι μόνο δεν στηρίξατε με ενθουσιασμό όπως λέτε, αλλά τότε στην αρχή η προσπάθειά σας επικεντρώθηκε στους ψιθύρους παραπληροφόρησης καθώς επρόκειτο για μία σοβαρή πρωτοβουλία που αφορούσε τον τόπο μας, και την οποία εσείς δεν πιστέψατε.

Στην πορεία βέβαια και καθώς το πρόγραμμα Just Go Zero Tilos εφαρμοζόταν πιλοτικά και με επιτυχία, με την τακτική της «κωλοτούμπας» δηλώνετε δημόσια πάνω στην γιορτή της παγκόσμιας επιτυχίας αυτού του προγράμματος ότι το στηρίξατε από την αρχή.

Η Τήλος μας, έπειτα από την αναγνώριση του πρώτου πράσινου νησιού στην Μεσόγειο (που και αυτό το πολεμάτε), ήρθε να αναγνωριστεί για άλλη μία φορά παγκόσμια για το πως έγινε πραγματικότητα το όραμά μας για ένα νησί χωρίς απόβλητα.

Η προβλεπόμενη από εσάς γιγάντωση του αρνητισμού, του μηδενισμού και του λαϊκισμού είναι ο μεγαλύτερος κίνδυνος που αντιμετωπίζουμε αυτήν την στιγμή σαν κοινωνία.

Κάτι γίνεται στην Τήλο μας, από ανθρώπους που δουλεύουν με πάρα πολύ αγάπη, με ώριμες μελέτες, με γνώση του πεδίου δράσης για το τόπο τους, για τους συμπατριώτες τους, για την πατρίδα τους και για το αύριο του νησιού μας. Για την ευθύνη που έχουμε, να παραδώσουμε αυτήν την πατρίδα, με αξιοπρέπεια όπως ακριβώς αξίζει στις επόμενες γενεές.

Μπορούμε να συνδιαμορφώσουμε το μέλλον μας με τις πρωτοβουλίες που σήμερα παίρνουμε και στέλνοντας τα σωστά μηνύματα.

Κλείνοντας, θέλουμε να σας υπενθυμίσουμε ότι εάν μπορεί η Τήλος μας και βιώνει αυτήν την στιγμή ανάπτυξη, προσέλκυση ιδιωτικών επενδύσεων, επιτυχία στην εκμετάλλευση χρηματοδοτικών προγραμμάτων για νέα έργα πάνω στο νησί μας (τα οποία και αυτά απαξιώνετε ή πολεμάτε κάτω από το τραπέζι – τον λόγο δεν μπορούμε να καταλάβουμε), νέες ακτοπλοϊκές συνδέσεις και άλλα, είναι γιατί αυτά είναι τα αποτελέσματα μακροχρόνιου και εμπεριστατωμένου σχεδιασμού, ώριμου προγραμματισμού και φυσικά υλοποίησης αυτών με τις γνώσεις που έχουμε μέχρι τώρα. Και αυτό είναι το ζητούμενο.

Βέβαια, έστω και τώρα χαιρόμαστε που στην πορεία αλλάξατε την στάση σας ως προς το συγκεκριμένο πρόγραμμα.

Ποτέ δεν είναι αργά.

Κατηγορίες:Τήλος

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s