Τήλος

Επίτιμος Δημότης Τήλου ο Θανάσης Πολυχρονόπουλος

Επίτιμος Δημότης Τήλου ανακηρύχθηκε ο Θανάσης Πολυχρονόπουλος από τον Δήμο Τήλου για τη δράση και το πρόγραμμα Just Go Zero, που έκαναν την Τήλο το πρώτο νησί μηδενικών αποβλήτων.

Συγκεκριμένα το Δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο Δήμος Τήλου επισημαίνει:

«Με ιδιαίτερη υπερηφάνεια και χαρά ο Δήμος Τήλου τίμησε την Τετάρτη 11 Μάϊου τον Θανάση Πολυχρονόπουλο, ανακηρύσσοντας τον ως Επίτιμο Δημότη Τήλου για την δράση του με το Just Go Zero που κατάφερε να κάνει την Τήλο το πρώτο νησί μηδενικών αποβλήτων.

Η κοινωνία της Τήλου εκφράζει τη βαθιά της εκτίμηση στο πρόσωπο του κ. Πολυχρονόπουλου για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο νησί μας και μαζί με την ομάδα του σε συνεργασία με τους κατοίκους, κατάφεραν να φέρουν εις πέρας αυτό το εγχείρημα και να πετύχουν αυτό που έμοιαζε ακατόρθωτο.

Το όραμα που είχε για την Τήλο μας έγινε πράξη κι αυτή την στιγμή η Τήλος κατέκτησε την κορυφή της κυκλικής οικονομίας. Χωρίς τη δική του συμβολή και την πολύτιμη δουλειά της ομάδας του τίποτα δεν θα ήταν εφικτό.

Η Τήλος απέδειξε έμπρακτα και πάλι πως στηρίζει κάθε καινοτόμα δράση και είναι έτοιμη να ανταπεξέλθει στις προκλήσεις που αποσκοπούν σ’ ένα καλύτερο μέλλον.»

Κατηγορίες:Τήλος

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s