Δωδεκάνησα

Μ.Σταματιάδης: Διαστρέβλωση της αλήθειας για το ηλεκτρικό ρεύμα στην Χάλκη!

Άρθρο του Μ.Σταματιάδη:

Είναι γνωστό ότι οι δήμαρχοι ως πολιτικοί και αυτοί, αρέσκονται στο να ωραιοποιούν ακόμη και να παραποιούν ορισμένα θέματα, προκειμένου να βελτιώσουν αγωνιωδώς την προσωπική τους εικόνα.

Έτσι μας έχουν συνηθίσει και ο δήμαρχος Χάλκης και η δημοτική του αρχή, να μας ζητάνε να βλέπουμε πράσινα, τα πολύχρωμα βουνά από σκουπίδια, που έχουν συσσωρεύσει στον χώρο της δήθεν ανακύκλωσης, να υπερηφανεύονται για την ανακύκλωση που δεν γίνεται, να μη περισυλλέγουν εγκαίρως τα σκουπίδια από τους δρόμους, αλλά κατ´ αυτούς να έχουμε το τέλειο σύστημα περισυλλογής σκουπιδιών, να μη κάνουν τις κατάλληλες ενέργειες για το νερό που δεν πίνεται, να φτάσουν στα μέσα Ιουνίου να τοποθετήσουν την πλωτή μαρίνα στο λιμάνι και τόσα ανάλογα σοβαρά προβλήματα που έχουμε όλοι υπόψη μας, για τα οποία προσπαθούν να μας πείσουν, ότι το μαύρο είναι άσπρο.

Με αυτό όμως το τελευταίο, πλέον ο δήμαρχος Χάλκης και η παρέα του, ξεπέρασαν τον εαυτό τους.

Επιτέλους μάθαμε ότι οι κάτοικοι της Χάλκη δεν πληρώνουν πλέον ηλεκτρικό ρεύμα !!!!!

Εντάξει κύριοι και λίγη ντροπή, ή λίγη τσίπα, όπως θα έλεγε κάποιος απλοϊκότερα, δεν βλάπτει. 

Το τερματίσατε πλέον το μούσι, την ανακρίβεια και την διαστρέβλωση, όταν οι κάτοικοι της Χάλκης, όχι μόνο πληρώνουν ηλεκτρικό ρεύμα, αλλά πληρώνουν και εξαιρετικά φουσκωμένους λογαριασμούς, όπως και στην υπόλοιπη Ελλάδα. 

Ευτυχώς που η Χάλκη είναι ένα νησί με απαράμιλλο φυσικό κάλος και αρχιτεκτονική ομορφιά, που το αγαπάει θερμά όποιος το επισκέπτεται, στοιχεία που καλύπτουν κάπως τα λάθη, τις παραλείψεις, τις αστοχίες, τις παρατυπίες και την ανεπάρκεια της δημοτικής αρχής.

Ευτυχώς επίσης για την Χάλκη, η ιδιωτική πρωτοβουλία, δραστηριοποιείται και δημιουργεί προς τη σωστή κατεύθυνση, καλύπτοντας και εκείνη ως ένα βαθμό, την ανικανότητα της δημοτικής αρχής.

Δεν αρκούν οι κούφιες δηλώσεις στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, όταν δεν βασίζονται σε αληθινά γεγονότα, γιατί απλώς δημιουργούν ρεζιλίκι.

Κατηγορίες:Δωδεκάνησα

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s