Αθλητικά

Στην Τήλο τα OCR Elephants – Πανελλήνια πρωτοτυπία

Η Τήλος, έπειτα από την ανάδειξή της σε πρωτοπόρο της κυκλικής οικονομίας παγκοσμίως, μέσω του προγράμματος JUST GO ZERO TILOS της Polygreen σε συνεργασία με τον Δήμο Τήλου, βρίσκεται πάλι στο επίκεντρο, αυτήν την φορά ως ένα νησί το οποίο φιλοξενεί εναλλακτικές αθλοτουριστικές δραστηριότητες!

Στην Τήλο, λοιπόν, πρόκειται να διεξαχθούν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά αγώνες OCR με την ονομασία OCR ELEPHANTS. Αυτήν την χρονιά όμως οι αγώνες είναι πιο απαιτητικοί και η συμμετοχή μεγαλύτερη.

Υπεύθυνοι διοργάνωσης
Ζαφείρης Οικονόμου – Στράτος Χουβαρδάς

Το OCR ELEPHANTS θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 25 με 26 Ιουνίου και θα περιλαμβάνει 3 αγώνες.

Συγκεκριμένα :

🐘 Το Σάββατο 25 Ιουνίου το πρωί στις 10:00 θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας δρόμου με εμπόδια, τα οποία είναι φυσικά αλλά και τεχνητά και έχουν να κάνουν με αναρρίχηση σε τοίχο, rope climbing, κολύμπι, κουβάλημα βαρέων και άλλα σε έναν επιστημονικά σχεδιασμένο στίβο μάχης που απαιτεί τόσο δύναμη όσο και αντοχή.

🐘 Το Σάββατο 25 Ιουνίου το απόγευμα στις 18:00 θα πραγματοποιηθεί αγώνας δρόμου 5 χιλιομέτρων.

🐘 Την Κυριακή στις 10:00 θα πραγματοποιηθεί αγώνας τύπου SURVIVOR (fitness and mind games).

Επιπλέον, αξίζει να σημειωθεί ότι στους αγώνες θα συμμετέχουν και πρόσωπα που τα είδαμε φέτος στο SURVIVOR στην τηλεόραση όπως η Άσπα Πρεδάρη και ο Σάββας Κάλφας!

Οι αγώνες συνδιοργανώνονται από τον Ζαφείρη Οικονόμου, ιδιοκτήτη του Tilos Street Workout by Zafeiris

– ένα open air gym αθλητικό πολυχώρο κυριολεκτικά δίπλα στην θάλασσα-

, και τον Στράτο Χουβαρδά ιδιοκτήτη του γυμναστηρίου The Way Out στην Καλλιθέα στην Αθήνα, υπό την αιγίδα του Δήμου Τήλου!

Τέλος, η διοργάνωση των OCR ELEPHANTS υποστηρίζεται από χορηγούς, χάρη στους οποίους έχουν εξασφαλιστεί χρηματικά έπαθλα και δώρα για τους 3 πρώτους νικητές κάθε αγώνα, ενώ έχουν προβλεφτεί μετάλλια, αναμνηστικά και παραδοσιακά προϊόντα για όλους τους συμμετέχοντες. Εκτός από αυτά, υπάρχουν επιπλέον προνόμια για τους συμμετέχοντες καθώς έχουν εξασφαλιστεί προνομιακές τιμές στα καταλύματα καθώς διευκολύνσεις στις μετακινήσεις τους.

#tilos #zafirisoikonomou #stratoschouvardas #ocr #elephants #fitness #spartanrace #spartan #running #crossfit #gym #workout #bodybuilding #motivation #fit #fitnessmotivation #love #lifestyle #fitfam #training #muscle #healthy #health #fitnessmodel #gymlife #fashion #model #fitspo #aegean #aegeanislands #dodecanese #greece #eu #europe #mediterranean

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s