Τήλος

Ευχαριστήρια επιστολή του Προέδρου της ΥΠΟΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΝΗΣΙΩΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΟΡΕΙΝΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΤΗΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΜΟΝΙΜΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ της Βουλής κου Μάνου Κόνσολα στην Δήμαρχο Τήλου

Ευχαριστήρια επιστολή απέστειλε ο Πρόεδρος της ΥΠΟΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΝΗΣΙΩΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΟΡΕΙΝΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΤΗΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΜΟΝΙΜΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ της Βουλής κος Μάνος Κόνσολας στην Δήμαρχο κα Καμμά Μαρία για την παρουσία της στην Βουλή και την Εμπεριστατωμένη τοποθέτηση της.

Η Δημοτική Αρχή πάγια δεσμευμένη στην επίλυση των προβλημάτων του νησιού με ουσιαστικές τοποθετήσεις και παρουσία σε αρμόδια Υπουργεία και Υπηρεσίες θέτει τα προβλήματα στην σωστή τους βάση και με σχέδιο προτείνει λύσεις. Η σκληρή δουλειά, το όραμα, η οργάνωση και η αγάπη για το νησί και τον τόπο μας , πάντα έχει αποτελέσματα .

https://www.hellenicparliament.gr/…/Fotografiko…/…

Αξίζει να σημειωθεί ότι τότε η Δήμαρχος Τήλου έκανε εκτενή αναφορά σε θέματα όπως:

  • «Όχι μόνο λιμάνια αλλά και πλοία. Έργα για εμάς τους νησιώτες δεν είναι μόνο αυτά που γίνονται με τσιμέντο και σίδερα αλλά οι δρόμοι μας είναι τα πλοία.»
  • Ρήτρα νησιωτικότητας, επιτακτική ανάγκη εφαρμογής.
  • «Καταστροφικές οι νομοθετικές διατάξεις που ψηφίζονται εδώ μέσα, με οριζόντιο χαρακτήρα. Για να υπάρξει ανάπτυξη πρέπει να υπάρχει η δυνατότητα ανοικοδόμησης. Δεν υπάρχουν ούτε καν εστίες για εκμίσθωση. Είναι πολύ αργά το χρονικό όριο των 3 χρόνων (αυτή είναι η πρόβλεψη από το αρμόδιο υπουργείο) για την ολοκλήρωση των διαδικασιών ΤΠΣ και αναγνώριση δρόμων.»
  • Ανάγκη τροποποίησης πολεοδομικών όρων για τα μικρά νησιά κυρίως.»
  • Υγειονομική κάλυψη των νησιών με ειδικευμένους γιατρούς. Κινητροδότηση ουσιαστική η οποία δεν έγινε με τον τελευταίο νόμο.

Κατηγορίες:Τήλος

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s