Τήλος

Στο Συμβούλιο Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών η Δήμαρχος Τήλου, Μαρία Καμμά Αλειφέρη

Στην συνεδρίαση του ΣΑΣ (Συμβούλιο Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών) συμμετείχε η Δήμαρχος Τήλου Μαρία Καμμά Αλειφέρη στις 30 Ιουνίου με θέμα την διενέργεια αρχικού μειοδοτικού διαγωνισμού για την περίοδο από 1/11/2022 έως 31/10/2023.

Στη συνεδρίαση παραβρέθηκε και η Δήμαρχος Τήλου όπου έθεσε στο Σώμα θέματα που άπτονται στην ομαλοποίηση των γραμμών του νησιού.

Στις νέες γραμμές εντάχθηκε και πάλι η γραμμή ΤΗΛΟΣ- ΚΑΡΔΑΜΑΙΝΑ ΚΩ με δύο δρομολόγια την εβδομάδα τη θερινή περίοδο από Ιούνιο έως και Σεπτέμβριο.

Τέθηκε επίσης, η επέκταση καθ’ όλη την διάρκεια του έτους, της τοπικής γραμμής ΤΗΛΟΣ – ΚΑΜΕΙΡΟΣ ΣΚΑΛΑ ΡΟΔΟΣ και το οποίο έγινε ομόφωνα αποδεκτό.

Τέλος συζητήθηκε η αποκατάσταση της αστοχίας όσον αφορά την τροποποίηση των δρομολογίων ΣΤΑΥΡΟΣ και ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΣ η οποία βέβαια (δεύτερο πλοίο) ήταν προγραμματισμένη από το περασμένο έτος. Το πρόβλημα λοιπόν της μη ύπαρξης δρομολογίου την Πέμπτη και της συγκέντρωσης τριών πλοίων την Τετάρτη, έγινε κατανοητό από όλα τα μέλη του ΣΑΣ και ο Πρόεδρος του Συμβουλίου και Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου, καθώς και ο Διευθυντής της ΔΘΣ, δεσμευτήκαν άμεσα να αποκαταστήσουν αυτή την αστοχία της υπηρεσίας.

Δηλώνουμε ικανοποιημένοι από την ανταπόκριση των αρμοδίων υπηρεσιών καθώς επίσης και από την ευαισθησία με την οποία το Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής αντιμετωπίζει τα θέματα που ταλανίζουν τα Μικρά Νησιά.

Κατηγορίες:Τήλος

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s